Makrona sieva uzlabojusi izskatu ar skalpeļa palīdzību (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Tikai divas dienas pēc publiskās izrādīšanās Francijas valsts svētkos – Bastīlijas ieņemšanas dienā Francijas pirmajai lēdijai Brižitai Makronai veikta vairākas stundas ilga plastiskā operācija, vēsta franču žurnāls "Closer". 

Neilgi pirms vasaras brīvdienām viņa apmeklējusi slavenību iecienīto Parīzes Amerikas hospitāli, kas specializējas sejas atjaunošanas operācijās. No Elizejas pils nekādi komentāri par to nav izskanējuši un arī jauni pirmās lēdijas foto attēli pagaidām nekur nav publicēti.

66 gadus vecā Brižita Makrona ir 25 gadus vecāka par savu dzīvesbiedru, Francijas prezidentu Emanuelu Makronu. 16. jūlijā viņa manīta, apmeklējot iepriekš minēto klīniku, bet jau nākamajā dienā pilnā narkozē Francijas pirmajai lēdijai veikta trīs stundas ilga plastiskā operācija.

Parīzes Amerikas hospitālis ir ļoti iecienīts slavenību vidū.

Tā pakalpojumus savulaik izmantojušas arī vairākas Holivudas slavenības, piemēram, Roks Hadsons un Beta Deivisa, kā arī modes dizainers Karls Lāgerfelds.

Brižitas Makronas izvēle gan izraisījusi nelielu izbrīnu: Francijas veselības aprūpes sistēma tiek uzskatīta par ļoti labu, tādēļ dažiem tas ir bijis liels pārsteigums, ka viņa izvēlējusies tieši amerikāņu slimnīcu.

Pēc operācijas Brižita Makrona divas dienas uzkavējusies Versaļā, lai vēlāk pievienotos atpūtā savam dzīvesbiedram Vidusjūras piekrastes Fort de Brégançon, kur atrodas abu vasaras rezidence.

Atbildot uz aizrādījumiem, ka viņas vīrs priekšlaicīgi dabūjis sirmus matus, Brižita Makrona, saskaņā ar "Daily Mail" vēstīto, kādam draugam teikusi:

"Vai zini, es to pat uzskatu par priekšrocību, ka viņš noveco ātrāk nekā varēja paredzēt. Viņš man straujāk tuvojas!".

Brižita Makrona ir pensionēta skolotāja. Viņa iepazina savu topošo vīru, kad viņš vēl bija 15 gadus vecs skolēns. Viņa pati tolaik bija precējusies trīs bērnu māte. Pēcāk Brižita laulību šķīra un kļuva par vēlākā Francijas prezidenta Emanuela Makrona dzīvesbiedri.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu