Skaistumkonkursu rīkotāja Lindenblate neatdod parādu Lindai Mūrniecei. Konfliktā iesaistīta arī policija (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos vērsusies pie saviem sekotājiem, brīdinot par kādu krāpnieci, kura izrādās ir sabiedrības dāma un skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate. Kā atklāj Mūrniece, Lindenblate viņai nav atmaksājusi 3000 eiro par viesnīcas izmitināšanas pakalpojumiem. 

Kā vēsta Mūrniece, Lindenblate jau divus mēnešus nav atgriezusi parādu 3000 eiro apmērā. Šī summa aprēķināta par konkursa "Miss & Mrs. Top of the World" dalībnieku izmitināšanu konkursa laikā Rīgā Mūrnieces vadītajā viesnīcā. 

Lai arī Mūrniece bijusi pretimnākoša un piedāvājusi viņai veikt atmaksu pa daļām, no skaistumkonkursu rīkotājas neesot ne vēsts.

"Grūti pat īsi noformulēt to haosu, ko viņa ieviesa mūsu sakārtotajā vidē. Gan konkursa laikā, gan pēc. Visi esam šokā," sociālajos tīklos vēsta Mūrniece. 

Mūrniecei pievienojies "Elite Beauty Queens" skaistumkonkursu rīkotājs Mainots Vecvagars, kurš atklāj, ka arī viņam bijusi nepatīkama pieredze ar Lindenblati. "Tu neesi vienīgā, kam šī "dīva" ir parādā! Savulaik liecinieka klātbūtnē - kā tolaik labam draugam aizdevu trīs tūkstošus, un ar galiem! Pagājuši jau vairāki gadi! Lai tev veicas labāk!" - vēsta Vecvagars.

Mūrniece neslēpj, viņa ir vērsusies policijā ar rakstisku iesniegumu ar lūgumu uzsākt kriminālprocesu pret Lindenblati par krāpšanu.

Uz kādas sievietes komentāru, vai šīs domstarpības būtu jāapspriež publiski, Mūrniece atbildējusi: "Protams, publiski! Kā gan citus brīdināt? Šodien arī Mainots Vecvagars pieteicās, ka nevar no kundzes atgūt naudu. Šī ir arī vienīgā iespēja nākamgad citas viesnīcas pasargāt no zaudējumiem!"

Pati Lindenblate publiski nav komentējusi šo situāciju. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu