"Riga" komandai nākamajā posmā pretī var stāties "Kobenhavn" vai "Crvena Zvezda"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Riga" futbolisti
"Riga" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas čempionei futbolā "Riga" komandai, pārvarot UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešo kārtu, "play-off" posmā var stāties pretī "Kobenhavn" no Dānijas vai Belgradas "Crvena Zvezda" no Serbijas.

Tikmēr "Ventspilij" šāda paša scenārija gadījumā var būt tikšanās ar Rumānijas komandu FSCB, kas lielāku atpazīstamību guvusi ar savu iepriekšējo nosaukumu Bukarestes "Steaua", vai "Mlada Boleslav" vienību no Čehijas.

Jau ziņots, ka "Riga" otrajā kārtā izslēdza Polijas čempioni Glivices "Piast". Pirms tam rīdzinieki apstājās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā, kur atzina īru vienības "Dundalk" pārākumu.

"Riga" Eiropas līgā startē čempionu grupā, līdz ar to saņems pretī UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas trešās kārtas zaudētāju.

Tikmēr "Ventspils" Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzveica Albānijas komandu Duresi "Teuta", bet otrajā kārtā apturēja Maltas klubu Gziras "United".

Abām Latvijas komandām vēl priekšā cīņas kvalifikācijas trešajā kārtā, kur rīdzinieki tiksies ar Somijas klubu Helsinku HJK, bet "Ventspils" mēros spēkus ar Portugāles vienību Gimaraišas "Vitoria".

Lai iekļūtu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, ir jāpārvar trīs kvalifikācijas kārtas un "play-off" kārta. "Ventspils" ir vienīgā Latvijas komanda, kas spēlējusi Eiropas līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu