"Šokējošas atklāsmes" par Džeksonu un Presliju. Rokenrola karaļa meita sola izdot grāmatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Liza Marija Preslija
Liza Marija Preslija Foto: EPA/Scanpix

Rokenrola karaļa meita Liza Marija Preslija parakstījusi miljoniem vērtu grāmatas izdošanas līgumu. Savā autobiogrāfijā viņa plāno atklāt "šokējošas detaļas" par savu laulības dzīvi ar popmūzikas karali Maiklu Džeksonu, vēsta portāls "Metro".

Preslija meita bija precējusies ar popmūzikas karali laika posmā no 1994. līdz 1996. gadam. 

Foto: Reuters/ScanPix

51 gadu vecā Liza Marija Preslija noslēgusi līgumu ar izdevniecību "Gallery Books" par summu no 3 līdz 4 miljoniem ASV dolāru.

Dziedātāja un aktrise plāno aprakstīt arī savu dzīvi kopā ar mirušo tēvu Elvisu Presliju. Liza solās nākt klajā arī ar "šokējošām atklāsmēm" par Džeksonu, kā arī "radīt pilnīgi jaunu izpratni" par savu mirušo tēvu.

Viņas grāmata iznāks vairākus mēnešus pēc skandalozās dokumentālās filmas par Maiklu Džeksonu "Leaving Neverland", kurā atspoguļotas popmuziķa vairākkārt apspriestā bērnu seksuālā izmantošana.

» Pedofils vai tomēr ne? Kā filma "Leaving Neverland" mainīja pasauli

Runājot par viņas laulības izjukšanu ar Maiklu, Liza Marija saka: "Pienāca ļoti svarīgs punkts mūsu laulībā, kad viņam nācas pieņemt lēmumu. Vai narkotikas un iekšējie dēmoni, vai es? Viņš mani atstūma."

"Lieta, kas saistīja Maiklu ar manu tēvu, ir tā, ka viņi radīja apkārtējo realitāti tādu, kādu viņi to vēlējās," atzīst Liza.

Maikls Džeksons un Liza Preslija pirmo reizi satikās 1975. gadā Las Vegasā, kāda koncertā. Tolaik Maiklam bija 17, Lizai vien septiņi gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu