Šturmēšana nenotiks? Dzēsta populārā lapa, kura aicina uzbrukt NLO nostāstiem apvītajai 51. zonai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Sociālā tīkla “Facebook” administrācija ir dzēsusi lapu, kurai bija pievienojušies vairāk nekā miljons cilvēku, lai pārrunātu slepenās ASV militārās 51. zonas šturmēšanu.

Šobrīd, mēģinot atvērt lapu un 20. septembrī plānotā notikuma kampaņu, parādās paziņojums: “Atvaino, šis saturs šobrīd nav pieejams. Saite, kuru tu atvēri, vairs nedarbojas.” Papildu komentāri no sociālā tīkla administrācijas pagaidām nav saņemti.

Kampaņas radītājs Metjū Robertss savā privātajā kontā atklāja, ka administrācija lapas dzēšanu viņam skaidrojusi visai kodolīgi - tā esot pretrunā ar "Facebook" Kopienas standartiem.

Kā ziņots, "Facebook" bija izveidota kampaņa ar nosaukumu “Šturmējam 51. zonu: viņi nevar apturēt mūs visus”, aicinot visus interesentus 20. septembrī pulcēties pie teritorijas robežas.

Kampaņa, kuru radīja populārs videospēļu entuziasts, sākās kā joks, taču ātri vien ieguva visa interneta uzmanību, aktīvistiem radot detalizētu plānu, kā ieņemt 51. zonu.

Aicinājums piesaistīja pat ASV militāro spēku uzmanību - to pārstāve Laura Makendrjūsa medijiem norādīja, ka visi iebrucēji saskarsies ar “nopietnu atbildi”. Arī zīmēs ap teritorijas nožogojumu ir brīdinājums, ka uz iebrucējiem tiek šauts bez brīdinājuma.

10 tūkstošu kvadrātkilometru lielā teritorija Nevadas tuksnesī jau sen ir saistīta ar NLO sazvērestības teorijām. Amerikāņi uzskata, ka tā ir vieta, kur ASV valdība slēpj pierādījumus par citplanētiešu eksistenci. Tiesa, valdība šādas runas vienmēr ir noraidījusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu