Vīrietis Ziepniekkalnā uzprasot cigareti, tika smagi piekauts ar velosipēdu saslēdzēju (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pieslēgts velosipēds. Ilustratīvs attēls.
Pieslēgts velosipēds. Ilustratīvs attēls. Foto: Artūrs Ķipsts/LETA

Pirmdien, 5. augustā, ap plkst. 21  pie veikala Ziepniekkalnā starp kādu vīrieti un trīs citu vīriešu kompāniju norisinājies konflikts, vēsta Valsts policija. 

Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka viens vīrietis veikalā bija nopircis cigaretes, savukārt trīs vīriešu kompānija – alkoholu.

Kad visi izgājuši laukā no veikala, trijotne pienākusi pie vīrieša ar cigaretēm un palūguši, lai iedod uzsmēķēt. Šāds lūgums ļoti saniknojis 1977. gadā dzimušo cigarešu pircēju, un starp vīriešiem sācies konflikts.

Tā laikā 1977. gadā dzimušais vīrietis ar velosipēdu saslēgu ļoti spēcīgi iesita vienam no vīriešiem, kā arī mēģināja iesist viņa draugam.

Notiekošo pamanīja veikala apsargs, kurš izšķīra konfliktu un izsauca Valsts policiju. Pavisam drīz notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas Zemgales iecirkņa policisti, kuri varmāku turpat notikuma vietā aizturēja un nogādāja policijas iecirknī. Aizturētais iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Cietušais vīrietis kritiskā stāvoklī tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta pirmās daļas – par smaga miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā, un drīzumā tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu šai personai.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka cietušais šobrīd ir pieslēgts pie dzīvību uzturoša aparāta.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu