Esi gatavs? Tuvojas pirmā čeku loterijas izloze (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pirkuma čeki ar lupu.
Pirkuma čeki ar lupu. Foto: Ieva Lūka/LETA

Svētdien, 11. augustā, paziņos Valsts ieņēmumu dienesta (VID) izsludinātās čeku loterijas pirmo naudas balvu ieguvējus, kā arī varēs uzzināt, kas saņems sadarbības programmas dalībnieku sarūpētās papildu balvas, atgādina LNT raidījums "900 sekundes".

Par pirmoreiz rīkoto čeku loteriju interese bijusi negaidīti liela. Jūlija izlozei ir reģistrēti jau vairāk nekā 1,6 miljoni čeku.

Ik mēnesi izlozē būs iespēja tikt pie viena laimesta 10 000 eiro vērtībā, trīs laimestiem 5000 eiro un piecdesmit – 100 eiro vērtībā.

Līdz ar pirmo izlozi VID sāks čeku apstrādi un analīzi. Tās laikā noskaidros, cik daudz nekorekti ievadīta informācija, kāpēc čekos nesakrīt numuri un izvērtēs daudzus citus iespējamos pārkāpumus.

Latvijā šāda izloze notiek pirmo reizi, bet citviet pasaulē tā ir visai izplatīta prakse, kas devusi rezultātus cīņā ar ēnu ekonomiku.

Loterijas uzvarētāji tiks paziņoti TV3 raidījuma "Superbingo" laikā, kā arī loterijas rezultāti būs publicēti tīmekļa vietnēs "cekuloterija.lv" un "latloto.lv".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu