Pieci nīgrākie Zodiaka zīmju vīrieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Vīrieši, kuri jebkurai sievietei spēs radīt galvassāpes. Šie stiprā dzimuma pārstāvji uzburs drāmu jebkurā mirklī. Astrologi atklāj piecas Zodiaka zīmes, ar kuru vīriešu kārtas pārstāvjiem ir grūti atrast kopīgu valodu ikvienai dāmai.

Katrai Zodiaka zīmei ir savi netikumi un vājības, tāpēc daudzi astrologi iesaka samierināties ar to, ja mīlestība patiešām ir spēcīga. Pat, ja arī vīrieti nevar izmainīt, vienmēr pastāv iespēja pievērst savu uzmanību viņa pozitīvajām īpašībām.

Vēzis

Vēži ir tie, kurus tik tiešām var pieskaitīt pie nīgrākajiem vīriem. Tie mēdz būt ļoti jauki, bet, ja šīm personībām kaut kas ienāk prātā, tad viņus nekas nespēs apturēt. Savu ideju un mērķi viņi ne tikai nesīs debesīs, bet padarīs to par mērķi visai ģimenei.

Šiem vīriešiem ļoti patiks, ja cilvēki piekritīs viņu mērķiem un idejām. Savā stūrgalvībā viņi noteikti var sacensties ar Aunu, Vērsi un Mežāzi. Vēži bieži vien aizmirst robežas, tapēc ģimenes dzīvē rodas strīdi ar sievu un tuviniekiem. Šie Zodiaka zīmju pārstāvji ir vieni no visegoistiskākajiem horoskopu pasaulē.

Jaunava 

Jaunavas var nogurdināt visus ar saviem bezgalīgajiem noteikumiem un pamatīgu garlaicību. Viņiem patīk kārtība un tīrība. Šiem vīriešiem ir svarīgi, ka visi ģimenes locekļi ir pakļauti kādiem konkrētiem noteikumiem un statūtiem. Jebkādas pārmaiņas viņi pieņem ar grūtībām, jo viņiem ir nepieciešama stabilitāte un miers.

Ja ģimenes dzīves finansēs tiek krasi kaut kas mainīts vai neizpildīts pēc viņa patikas, šī Zodiaka zīme pārspēs visus ar savu nīgrumu.

Viņi "zāģēs" savu sievu par "izšķērdību" tik ilgi, cik vien iespējams. Ja "zāģēšana" nelīdzēs, tad Jaunava apvainosies. Uz Jaunavām retu reizi ir jāpaceļ balsi, citādāk tās nesapratīs, ka pāršāvušas pār strīpu. Galvenais - nepārcensties.

Skorpions

Skorpioni ir smalkjūtīgi un diezgan garlaicīgi tipāži. Jā, tie ir skaisti un apburoši, bet reizēm viņi kļūst tik nepanesami, ka gribas pēc iespējas skaļāk kliegt! Viņus nevarēs izmainīt, tāpēc nāksies vien paciest. 

Šiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem patīk pastrīdēties ar sievu, bērniem un vecākiem. Viņus nav iespējams pārliecināt. Skorpioni ir arī atriebīgi, tāpēc, ja šīs Zodiaka zīmju vīrs atcerēsies piecu gadu vecus pāridarījumus - nebrīnieties, viņi nekad neko neaizmirst.

Ūdensvīrs

Šo vīriešu personīgās vēlmes vienmēr ir prioritāte. Viņi cītīgi centīsies vienmēr panākt savu pat, ja tas ir pretrunā ar visas ģimenes vēlmēm un interesēm. Ja sieva izrādīs pretējo un nepiekritīs vīra vēlmēm un kaprīzēm, Ūdensvīrs apvainosies un žēlosies, ka sieva viņu ierobežo.

Visi šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir greizsirdīgi. Taču šiem vīriešiem patīk rūpēties par savām dāmām, bet nereti viņi pāršauj pār strīpu ar to, ka pārāk daudz cenšas kontrolēt savu sievieti.

Zivis

Šiem stiprā dzimuma pārstāvjiem ļoti bieži var novērot garastāvokļa maiņas, bet kopdzīve ar viņiem ir nebeidzams skrējiens ar šķēršļiem un barjerām. 

Tieši šie vīrieši parasti ir tie, kuri vēlā vakarā aizkavējas garāžā, apmeklē ar draugiem futbolu un izklaidējas līdz nelabumam. Viņi arī parasti nevēlas dalīties atklāti ar saviem plāniem. 

Zivis gandrīz vienmēr ir pārliecināti par savu taisnību. Ja gadījusies kļūda, no viņiem atvainošanos var arī nesagaidīt. Tāpat arī skaidrošanās ar šiem vīriešiem ne pie kā laba nenoved.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu