"Caur ērkšķiem uz.." producente Aija Strazdiņa velta sirsnīgus vārdus šova vadītājai Lienei Stepenai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavisam drīz pie skatītājiem TV ekrānos nonāks skandalozā un plaši apspriestā sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” trešā sezona, kura producente Aija Strazdiņa veltīja sirsnīgus vārdus šova vadītājai un horeogrāfei Lienei Stepenai. 

Pirmajā šova sezonā raidījuma vadīšana tika uzticēta mūziķim Jānim Bukumam, otrajā viņam pievienojās Stepena. Tagad Strazdiņa atklāja, kā viņai izdevies pārliecināt horeogrāfi pievienoties šova komandai. 

"Pirms kāda pusotra gada sēdēju "Spices" "Vairāk saules" - tur tajos ērtajos dīvāniņos uz pjedestāla pie loga - un, knapi pagūstot elpu ievilkt, vārījos uz nebēdu, stāstot, kas ir Ērkšķi, kādas ir Ērkšķu meitenes, kāpēc tas viss ir tik svarīgi un kā mēs kopā varam... Okei, vismaz mēģināt manīt dzīvi un kosmosu.

Liene Stepena no galda otras puses skatījās ar savām lielajām un neapšaubāmi vienām no Latvijas skaistākajām acīm, un atceros, ka domāju: ja es tagad nejauši aizvēršu muti, viņa novēdinās skropstas un, izmantojot klusuma brīdi skaidrības ieviešanai, sev tipiskā manierē ļoti pieklājīgi pateiks, ka šis viss viņai dotajā dzīves posmā īsti neinteresē. 

Bet kā nu gadījās, kā ne, ka tik ne stundu pacietusi mēreni bezsakarīgus runas plūdus, Liene teica: "Lai iet!"

Un ziniet, es pat nestādos priekšā, ko mēs bez Lienes būtu darījuši!

Eh, nu gan jau ka būtu, ku' ta' liktos, bet viss noteikti krāsotos savādāk. Divas Ērkšķu vasaras būtu ar citu garšu.

Ak dievs, cik labi, ka ir tā, kā ir! Paldies Tev, mīļā, ka biji un esi ar mums gan agros rītos, gan vēlos vakaros Rīgā, Latgalē un kur tik vēl ne. Jo mēs esam... Tu jau zini, kas! Cīnītājas un uzvarētājas!" ierakstā vēstīja Strazdiņa. 

Pirms kāda pusotra gada sēdēju Spices "Vairāk saules" - tur tajos ērtajos dīvāniņos uz pjedestāla pie loga - un knapi...

Posted by Aija Strazdina on Pirmdiena, 2019. gada 12. augusts
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu