ASV basketbola izlase noraidījusi Entonija lūgumu piedalīties Pasaules kausa izcīņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijusī zvaigzne Karmelo Entonijs izteicis lūgumu ASV basketbola izlases vadībai piedalīties gaidamājā FIBA Pasaules kausa izcīņā Ķīnā. ASV basketbola izlases vadība šo lūgumu ir noraidījusi, vēsta "Yahoo Sports". 

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka 35 gadus vecais Entonijs ASV izlases vadībai izteicis lūgumu iekļaut viņu sastāvā. 

Džerijs Kolandželo atzinis, ka basketbolista lūgums tika noraidīts. 

"Mēs mīlam Entoniju. Viņš bija ļoti nozīmīgs un svarīgs spēlētājs ASV komandai, taču dotajā brīdī viņš vairs neiederas mūsu plānos. Saprotu, ka viņš vēlas atgriezties basketbolā, bet labāk to ir darīt caur NBA." 

Neskatoties uz to, ka ASV izlases sastāvā nebūs vairāki vadošie spēlētāji, tā joprojām tiek uzskatīta par galveno kandidāti uz zelta godalgām.

Entonijs ASV izlases sastāvā ir piedalījies četrās olimpiskajās spēlēs. Amerikas izlasi basketbolists pārstāvēja no 2004. līdz 2016. gadam. 

Entonijs pagājušajā sezonā aizvadīja vien desmit spēles Hjūstonas "Rockets" sastāvā, kuru laikā vidēji spēlē guva 13,4 punktus, kā arī izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas. 

Janvārī "Rockets" aizmainīja basketbolistu uz Čikāgas "Bulls" komandu, kuras sastāvā neaizvadīja nevienu spēli un tika atbrīvots. 

NBA karjeru Entonijs sāka 2003.gadā Denveras "Nuggets" rindās, šajā komandā aizvadot septiņas ar pusi sezonas.

Entonijs NBA regulārajā čempionātā aizvadījis 1064 spēles, vidēji mačā gūstot 24 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu