Sieviete, kura slavas tīkotāju šovā iekļuva pēc ielīšanas miskastē, atklājusi gleznu izstādi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Privātais arhīvs

Piektdien, 16. augustā, Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks šova "Gribi kļūt slavens?" dalībnieces, mākslinieces Alises Marijas Aizpures gleznu izstādes "Krāsas" atklāšana. Alise, kura šogad pretendē uz Latvijas skaistākās precētās sievietes titulu, bet nākotnē vēlas iesaistīties politikā, atklāj, ka šī ir jau viņas desmitā izstāde!

Šovā "Gribi kļūt slavens?" Alise uzmanību pievērsa jau no pirmā brīža - nespēdama atbildēt uz žūrijas locekles, populārās dziedātājas Olgas Rajeckas jautājumu, kādēļ viņas māksla ir īpaša, Alise pārprata Olgu un uzskatīja, ka žūrijai nepatīk mākslinieki. Tādēļ, lai paliktu šovā un vēlreiz piesaistītu žūrijas uzmanību, viņa izdomāja iekāpt miskastē. 

Tagad izrādās, ka Alise Marija Aizpure ir tiešām jauna talantīga māksliniece, kuras neordinārais izpildījums gleznās pievērš uzmanību un raisa diskusiju par dažādo skatījumu uz ierastām lietām. Mākslas darbi tiek gleznoti akrila tehnikā, dažādo krāsu toņi un formu ekspresīvās attiecības veido sižetu, kas atspoguļo citādu skatījumu uz apkārtējo pasauli.

Gleznu izstādes “Krāsas” atklāšana Jelgavas Sv.Trīsvienības tornī būs desmitā jaunās mākslinieces radošajā karjerā, kura savus darbus apmeklētājiem atrādījusi tepat – Latvijā, kā arī ārvalstīs – Polijas pilsētā Varšavā un Krievijas pilsētā Maskavā.

Foto: Alises mākslas darbi 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu