Mūrniece atklāj jaunas detaļas par viņas un Lindenblates konfliktu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

5. augustā viesnīcas “Hotel Roma” vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece publiski nāca klajā ar paziņojumu, ka skaistumkonkursa "Miss & Mrs. Top of the World" rīkotāja Kristīne Lindenblate viņai nav atmaksājusi 3000 eiro par izmitināšanas pakalpojumiem. Pati Lindenblate noraida šīs runas, apgalvojot, ka Mūrniecei neesot parādā neviena centa. Nu atklājušās jaunas detaļas abu dāmu konfliktā.

Pēc Lindenblates publiskā paziņojuma izdevums "Vakara Ziņas" sazinājās ar Mūrnieci, lai noskaidrotu, kāds ir konflikta iemesls, ja jau parāds, kā apgalvo skaistumkonkursu rīkotāja, nemaz neeksistē.

"Viņa ir parādā. Kristīnes arguments, ka viņa nav parādā, ir atsauksme uz to, ka parādā ir fonds, kuru vada. Lai gan šis fonds ir reģistrēts uz viņas vārda un pieder viņai. (..) Viņa kā fonda pārstāve rezervēja numuriņus skaistumkonkursam," atklāj Mūrniece.

Viņa turpina: "Tad, kad skaistumkonkurss beidzās un dalībnieces aizbrauca, pazuda arī Lindenblate bez jebkādiem paskaidrojumiem un vēlmes samaksāt viesnīcas rēķinu." Kā apgalvo viesnīcas vadītāja, Lindenblate jau divus mēnešus kavējas ar parāda atmaksu. 

"Tad, kad es pajautāju, vai viņa neplāno atdot naudu, viņa atbildēja: "Vai piedod, šobrīd man naudas nav, bet es norēķināšos." Pēc nedēļas Kristīne rakstīja jau kaut ko citu, ka viņa negatavojas norēķināties," izdevumam "Vakara Ziņas" skaidro Mūrniece.

Viņa piebilst, ka ar juristu palīdzību darīs visu, lai atgūtu naudu. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu