Neimars nepiedalīsies arī otrajā PSG sezonas spēlē

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules dārgākais futbolists Neimars svētdien nepiedalīsies arī otrajā šīs sezonas Parīzes "Saint-Germain" (PSG) spēlē, sestdien atklāja kluba galvenais treneris Tomass Tuhels.

"Neimars šodien ar komandu neaizvadīja pilnu treniņu," atzina speciālists. "Vēl ir par agru - mēs nogaidīsim vēl vienu nedēļu, un tikai tad Neimars atsāks treniņus grupā."

Tāpat Tuhels norādīja, ka PSG ir labāka komanda, kad tajā spēlē Neimars.

"Kad domāju par spēcīgu komandu, viņā ir arī Neimars. Nekas nav mainījies - Neimaram aizvien vēl ir spēkā esošs trīs gadu līgums," teica Tuhels. "Transfēru logs beigsies pēc mēneša, bet pagaidām viņš ir mans spēlētājs."

PSG Neimaru iegādājās 2017.gadā, kad viņš no Spānijas granda "Barcelona" pārnāca par rekorda summu 222 miljoniem eiro, tomēr jau labu laiku futbolists skaidri licis noprast, ka vēlas atgriezties bijušajā komandā.

"Barcelona" spēlētājs Filipe Koutinju drīzumā tiks izīrēts Minhenes "Bayern", bet šis darījums varētu apgrūtināt katalāņu iespējas vienoties ar Neimaru, jo PSG iepriekš izrādīja interesi tieši par Koutinju. Iepriekš klīda runas, ka Neimara darījums varētu notikt vienīgi tad, ja "Barcelona" šķiras vismaz no Koutinju un lielas naudas summas.

Neimars PSG rindās nav spēlējis jau kopš maija, kad iedzīvojās potītes savainojumā.

Tikmēr šīs sezonas pirmajā mačā PSG guva drošu uzvaru ar 3:0 pār "Nimes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu