Vētru dēļ Vācijā kavēta dzelzceļa un automašīnu satiksme

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vētra. Ilustratīvs attēls.
Vētra. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Vētrās Vācijas dienvidos un centrālajā daļā no zemes izrauti koki un pārrautas elektropārvades līnijas, tādēļ kavēta dzelzceļa un autoceļu satiksme.

Dzelzceļa operators "Deutsche Bahn" pirmdien, 19. augustā, informēja par kavējumiem vairāk nekā 12 starppilsētu līnijās, tostarp starptautiskajos vilcienu reisos uz Šveici un Franciju.

Pirmdien visplašākie dzelzceļa satiksmes traucējumi reģistrēti Hesenē. Netālu no Valdorfas zibens iespēra dzelzceļa signālierīcē, kuras labošanas darbi turpināsies vismaz līdz pirmdienas pēcpusdienai.

400 cilvēku svētdien vairākas stundas pavadīja vilcienā Bavārijā, kad elektrības pārrāvuma dēļ tas apstājās Rotā. Tikai pusnaktī ugunsdzēsēji un glābēji bija pabeiguši pasažieru atbrīvošanas darbus.

Frankfurtes lidosta paziņoja, ka nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ svētdienas vakarā atcelts 41 reiss un astoņas ielidojošās lidmašīnas novirzītas uz citām lidostām.

Varasiestādes informējušas par vairākiem ievainotajiem. Spēcīgās vēja brāzmas sabojājušas vairākas ēkas Ofenbahā, un vēja nestie gruveši savainojuši vairākus cilvēkus. Savukārt Maincā divi cilvēki ievainoti, kad viņiem uzgāzās koks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu