Foto: Baibas Prindules - Rences grāmatas "Svinam" atklāšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baibas Prindules-Rences grāmatas “Svinam” atklāšana
Baibas Prindules-Rences grāmatas “Svinam” atklāšana Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Pirmdien, 19. augustā, notika Baibas Prindules-Rences grāmatas "Svinam" atvēršanas svētki.

Baiba Prindule-Rence - viena no Latvijas atpazīstamākajām kāzu, pasākumu un vides dekoratorēm - apkopojusi un radījusi 38 stāstus par skaistu dzīves svinēšanu.

Grāmata ir par iedvesmu un tajā sniegti padomi, kā radīt skaistus svētkus tikai sev vai visai plašajai radu un draugu saimei.

Grāmatu veido stāsti, kas īpaši aizķērušies atmiņā Baibai, darbojoties šajā nozarē, tomēr lielākā daļa stāstu radīti īpaši šai grāmatai, domājot par jaunākajām tendencēm un aktualitātēm dekorāciju un vides dizaina pasaulē.

Foto: Baibas Prindules-Rences grāmatas "Svinam" atklāšana

Grāmatu īpašu padara arī tas, ka vairāk nekā 1000 dažādās fotogrāfijas grāmatas lappusēs, fotografējusi Linda Lauva - viena no pieprasītākajām un atpazīstamākajām Latvijas kāzu fotogrāfēm.

Par grāmatu Baiba pati stāsta: "Ideja par grāmatu esmu lolojusi vairākus gadus - katru reizi, kad esmu kādā grāmatu veikalā Latvijā vai ārzemēs un pārskatu šī žanra grāmatas, domāju - mēs arī tā varam, mēs Latvijā novērtējam skaistas lietas un idejas. Šajā nozarē vispār esam tālu priekšā lielākajai daļai pasaules, jo latvieši māk svinēt un grib to darīt skaisti. Es vēlos cilvēkus iedvesmot to darīt vēl labāk, vēl interesantāk un radošāk, pat pašu grāmatu esam radījuši kā dizaina priekšmetu ar īpašu vāku un dizaina papīru."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu