Astrologi atklājuši trīs Zodiaka skaudīgākās zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Skaudība ir nelāga sajūta, kas var cilvēku gandrīz vai "sadedzināt" no iekšienes. Cilvēki, kuri izjūt nepatīkamas sajūtas par citu veiksmi, galvenokārt nodara pāri paši sev, jo negatīvās emocijās pavada to laiku, kuru būtu bijis iespējams veltīt pašizaugsmei. Par to, kuras Zodiaka zīmes visbiežāk pārņem skaudība, vēsta portāls "Postimees".

Dvīņi

Nevelti mēdz teikt, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir sejas. Astrologi stāsta, ka Dvīņu zīmes pārstāvji neprot priecāties par citu veiksmi un smagi pārdzīvo to, ka kāds ir veiksmīgāks par viņiem pašiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji šīs sajūtas gan vienmēr patur pie sevis - publiski viņi izliekas, ka ir no sirds laimīgi par citu veiksmi, taču, nokļūstot vienatnē, kļūst vai zaļi no skaudības.

Svari

"Kaimiņu sētā zāle vienmēr ir zaļāka un meitenes skaistākas" - tieši tā domā šīs Zodiaka zīmes pārstāvis. Astrologi vēsta, ka Svaru zīmes pārstāvji bieži vien ir divkosīgi un izjūt skaudību par citu veiksmi. Ja Svaru zīmes pārstāvim kaut kas neizdodas, tie pie neveiksmes vainos visus, tikai ne sevi pašu. Astrologi brīdina, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien pieliek savu roku pie tā, lai citu plāni ciestu neveiksmi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem skauž tik bieži, ka tas mēdz mainīt vides enerģētiku, piesaucot nelaimes. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju klātbūtnē līdzcilvēki bieži vien intuitīvi sajūtas slikti, tādēļ mēģina ierobežot savu kontaktu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu