Kulta seriāla "Breaking Bad" varoņi šoruden atgriežas jaunā filmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Labas ziņas visiem seriāla "Breaking Bad" ("Pārkāpt robežu") faniem - tiešsaites straumēšanas vietne "Netflix" paziņojusi, ka drīzumā uz ekrāniem gaidāma filma "El Camino: A Breaking Bad Movie", kuras sižets sekos kulta seriāla varoņa Džesija Pinkmana (lomā Ārons Pols) gaitām, vēsta portāls "The Guardian".»

Seriāls "Pārkāpt robežu" tika izlaists no 2008 līdz 2013 gadam un ātri vien iekaroja skatītāju simpātijas visā pasaulē. Seriāla pēdējo epizodi televīzijā vien skatījušiem 10,3 miljoni ASV iedzīvotāju un tas saņēmis desmitiem prestižu apbalvojumu, tostarp "Emmy" augstāko balvu - labākās televīzijas drāmas titulu.

» Krievijas atbilde HBO: Gaidāms jauns seriāls par Černobiļu

Video: Reklāmas materiāls topošajai "Breaking Bad" filmai

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Breaking Bad (@breakingbad) on

Seriāla zvaigzne Ārons Pols sarunā ar "The Guardian" atklājis, ka no sākuma ir bijis skeptisks par atgriešanos pie seriāla stāsta, taču viņa šaubas pazudušas tiklīdz viņš ir izlasījis scenāriju.

""El Camino" ir nodaļa "Breaking Bad" stāstā, kuru pat neapjautu, ka gribu. Nu, kad tā ir pieejama, jūtos ļoti laimīgs," atklāj aktieris, kurš stāstījis, ka pēc scenārija izlasīšanas kādu mirkli nav bijis spējīgs sakopot domas.

» Atklāts jaunās Bonda filmas nosaukums

Neskatoties uz ažiotāžu, nekas vairāk par filmas sižetu pašlaik nav publiski zināms. Ārons Pols gan ir minējis, ka, viņaprāt "skatītāji būs ļoti apmierināti ar redzamo".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu