"Huawei": Pircēji Latvijā pieprasa aizvien jaudīgākus viedtālruņus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Huawei Mate 20 X 5G
Huawei Mate 20 X 5G Foto: SIPA/Scanpix

Latvijā pieaug pieprasījums pēc arvien jaudīgākiem viedtālruņiem, pastāstīja "Huawei Consumer Business Group" mārketinga komunikāciju vadītāja Latvijā Gunta Kursiša.

Viņa skaidroja, ka patlaban pircēji pieprasa ierīces ar garāku baterijas mūža ilgumu, kā arī - lielāku ekrānu. Tāpat ir audzis pieprasījums pēc "mid-range" tālruņiem, jo to veiktspēja ir ļoti pietuvojusies flagmaņu līmenim. Vienlaikus pircēji aizvien interesējas un sagaida tālruņos profesionālās kameru iespējas.

Kursiša atzīmēja, ka šī gada lielākais izaicinājums, kuru vēlas pārvarēt viedtelefonu ražošanas industrija, patlaban ir "salokāmie telefoni". Proti, šo tehnoloģiju padarīt pietiekami izturīgu un tādējādi gala patērētājiem pievilcīgu, kā arī - cenas ziņā pieejamu.

Runājot par nākotnes tendencēm, Kursiša sacīja, ka vēl pirms dažiem gadiem pasaules viedtālruņu industrijā visvairāk apspriestākās un gaidītākās inovācijas bija ātra lejupielāde, kvalitatīvas ar plašām funkcijām apveltītas telefonu kameras, kā arī iespējas atbloķēt telefonus ar pirkstu nospiedumu.

"Tagad mums ir iespēja uzlādēt tālruņus visas dienas darbam pusstundas laikā, esam nodrošinājuši iespēju ikvienam uzņemt fotogrāfijas profesionālā līmenī. Tādēļ rodas jautājums - kas būs nākamā "lielā lieta" viedtelefonu industrijā? Viena no tām ir salokāmie telefoni, un otra - tālruņi, kas atbalsta 5G tīkli," viņa skaidroja.

Kursiša piebilda, ka, attīstoties mākslīgā interneta iespējām un 5G, var prognozēt arī lietu interneta (Internet of things) uzplaukumu. 

"Huawei Consumer Business Group" ir viena no trim "Huawei" biznesa vienībām, kas aptver viedtālruņus, datorus un planšetdatorus, valkājamās ierīces un mākoņpakalpojumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu