Santa Bernāla iepozē ar diviem pasaulē slaveniem aktieriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Santa Bernāla
Santa Bernāla Foto: Jānis Škapars/ TVNET

No 22. lidz 25. augustam Kalifornijā, ASV, notika "Los Angeles Food & Wine" gardēžu festivāls, kuru apmeklēja arī Santa Bernāla kopā ar vīru, uzņēmēju un vīna lietpratēju Alanu Bernālu. Festivālā vīnzinei izdevies tikt vienā fotogrāfijā ar slaveniem aktieriem.

Vietnē "Instagram" viņa publiskoja foto ar pasaulē slaveniem vīnziņiem un šefpavāriem, starp kuriem bija arī Holivudas aktieris un komiķis Sets Rogens, kā arī seriālu "Glābējzvans" un "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Tifānija Tīsena. 

"Mēs lieliski pavadījām laiku," pie foto par festivāla norisi bilda Bernāla. 

Foto: Instagram/ santabernahl

Kā liecina "Los Angeles Food & Wine" kontā pieejamā informācija, gan aktieri, gan Bernālas vīrs bija ekspertu žūrijā, vērtējot festivāla dalībnieku sagatavotos 25 dažādu veidu burgerus. 

Arī Bernāla tika kadrā kopā ar žūrijas locekļiem, smaidot un pozējot ar Rogenu, Tīsenu, savu vīru un vakara vadītāju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Los Angeles Food & Wine (@lafoodwine) on

Vīnzines vīra Deivida Alana Bērnāla II vārds jau agrāk bija izskanējis dzeltenajā presē - tika lēsts, ka abus vienojis kas vairāk par draudzību laikā, kad Santa bija precējusies ar Oļegu Fiļu. Abi salaulājās vien četrus mēnešus pēc vīnzines un "ABLV" bankas līdzīpašnieka Oļega Fiļa laulības šķiršanas. 

Bernāls ir vairāku lielu uzņēmumu un plaša mēroga pasākumu līdzdibinātājs un vadītājs. Viens no pazīstamākajiem ir uzņēmums "Coastal Luxury Management", kas ASV organizē vīna un ēdiena festivālus un pārvalda vairākus izsmalcinātus restorānus Kalifornijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu