Desmit miljardieri, kuri pameta augstskolu, pirms kļuva par bagātākajiem cilvēkiem pasaulē (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: shutterstock.com

Izrādās, lai kļūtu par miljardieri, dažiem nav nepieciešama augstākā izglītība. Vairākiem bagātniekiem tas ir izdevies bez skolu diplomiem, kaut vai pāris no viņiem ir mēģinājuši pat vairākkārt iegūt iecerēto grādu.

Piemēram, "Facebook" izpilddirektors Marks Zakerbergs, pārtrauca koncentrēties uz studijām, lai pievērstos sociālā tīkla izveidei, turpretī citi, piemēram, kā taksometru granda "Uber" līdzdibinātājs Treviss Kalaniks, pievērsās "Uber" tikai ilgus gadus pēc studiju pamešanas.

Šie desmit miljardieri izstājušies no visdažādākajām skolām, sākot no Hārvardas līdz Kalifornijas Universitātei un pat Ņujorkas pilsētas koledžai.

Portāls "Business Insider" apkopojis desmit miljardierus, kuru panākumu atslēga nebūt nav augstākā izglītība.

Multiplikācijas seriālā "The Simpsons" 22. sezonas 2. epizode ir ļoti izglītojoša - par to, ka Liza Simpsone aizved draugu uz uzņēmēju ekspo, lai pārliecinātu viņu palikt skolā.

Viņai par nožēlu, izrādās, ka visi izstādes dalībnieki, izņemot sētnieku, ir pametuši koledžas, lai atvērtu savus uzņēmumus. Tajā skaitā arī Marks Zakerbergs, Bils Geitss un Ričards Brensons.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu