Zināms datums, kad "Apple" nāks klajā ar jaunajiem produktiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kompānija "Apple" oficiāli nosaukusi datumu, kurā tiks prezentēti kompānijas jaunie produkti. Uzņēmums paziņojis, ka oficiālais prezentācijas pasākums notiks 10. septembrī Stīva Džobsa teātrī Kupertino Kalifornijas štatā.

Oficiālajā paziņojumā teikts, ka uzņēmums prezentēs dažādus jaunumus, kuri pagaidām tiek turēti noslēpumā. Visticamāk, ka šogad uz "Apple" tehnikas atgriezīsies vecais kompānijas logotips, kas izskatās kā daudzkrāsains ābols. Par to agrāk ir runājuši arī vairākas ar uzņēmumu saistītas personas.

Ārvalstu mediji norāda, ka tradicionāli septembra prezentācijās kompānija iepazīstina plašāku sabiedrību ar savu viedtālruņu jaunākajiem modeļiem.

Pēc dažādu avotu sniegtās informācijas, šogad "Apple" nāks klajā ar trim jauniem "iPhone" modeļiem. Pēc "Bloomberg" rīcībā esošās informācijas, neviens no tiem neatbalstīs pieslēgumu 5G tīklam, tomēr telefonos būs pieejams ātrais procesors "Apple A13", iespēja uzlādēt telefonu ar bezvadu uzlādes ierīci, kā arī būs pieejamas jaunas iespējas kamerai – gan fotografējot, gan filmējot video.

Tāpat gaidāmajā prezentācijā plašākai sabiedrībai tiks atrādītas austiņas "AirPods" un jaunais "MacBook".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu