Remontdarbu dēļ Dobeles pusē vīrietis sadūris kaimiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis. Ilustratīvs attēls.
Nazis. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pagājušajā nedēļā Naudītes ciemā Dobeles pusē vairākas reizes sadurts kāds vīrietis. Vainīgais atzinis, ka iemesls uzbrukumam bijuši būvdarbi, ko viņš veicis savā dzīvoklī, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Pie kāda nama durvīm darba dienas vakarā pulcējušās vairākas policijas un mediķu ekipāžas. Kādā no dzīvokļiem bija noticis vardarbīgs noziegums - vēderā, plecā un padusē sadurts kāds vietējais iedzīvotājs.

Cietušā vīrieša dzīvībai briesmas nedraudēja, bet pāris dienas slimnīcā bija jāuzturas. Neilgi pēc nozieguma paveikšanas policija pieklauvējusi pie kāda sirma kunga durvīm. Dzīvokļa īpašnieks Jānis tās nevilcinoties atvēris. Tā kā vīrietis savu nodarījumu nenoliedza, viņš aizvests uz iecirkni. Kaimiņi ļoti labi zinot, ka abi vīrieši viens otru necietuši.

Jānis nekad neesot izjutis simpātijas pret pirmā stāva iedzīvotāju, bet šoreiz vadzis bija lūzis. Kaimiņi stāsta, ka uzbrukums šķiet negaidīts, jo dūrējs ikdienā uzvedies miermīlīgi un nevienam nav draudējis ar vardarbīgu izrēķināšanos.

Daļa no apkārtējiem varmācīgo rīcību pat nenosoda pārlieku skarbi, jo uzskata, ka agresīvais pirmā stāva iedzīvotājs esot pats uzprasījies.

Policija uzbrucēja pratināšanā noskaidroja duršanas motivāciju - viņu kaitinājuši kaimiņa dzīvoklī uzsāktie būvdarbi, kas traucējuši mieru un neļāvuši nevienam gulēt.

Par sava kaimiņa ievainošanu ar auksto ieroci Jānim draud sods ar brīvības atņemšanu līdz septiņiem gadiem, kā arī trīs gadus ilga probācijas uzraudzība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu