Gaviles un smaidi! Pirmie apmeklētāji ierodas lielveikala "Alfa" jaunajā piebūvē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pirmie apmeklētāji ierodas lielveikala "Alfa" jaunajā piebūvē
Foto: Pirmie apmeklētāji ierodas lielveikala "Alfa" jaunajā piebūvē Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 5. septembrī, svinīgi tika atklāta Tirdzniecības parka "Alfa" jaunbūve un jaunais logotips. Krāšņajā notikumā pulcējās liel daudzums cilvēku. Apskati foto, kā pirmie veikala apmeklētāji ieradās nu jau Latvijas lielākajā tirdzniecības centrā.

Foto: Pirmie apmeklētāji ierodas lielveikala "Alfa" jaunajā piebūvē

Līdz ar paplašināšanas darbu noslēgumu "Alfa" atkal kļūst par Latvijas lielāko tirdzniecības centru, palielinot iznomājamo tirdzniecības platību līdz 71 000 kvadrātmetru un piedāvājot vienu no plašākajiem veikalu, restorānu un pakalpojumu sniedzēju klāstiem vienuviet.

Turpmāk "Alfā" būs arī tādi nomnieki kā "MyFitness", "Massimo Duti", "Stradivarius", "Vairāk saules", "Lido", "Čili pica", "Oysho", "House", "Cropp", "Moskito", "Zara Home", "Tom Tailor", "Nike", "Timberland", "Vans", "Sizeer", "4F", "Intimissimi" un citi. Tāpat būs pieejama atpūtas istaba vecākiem.

Projekta kopējās investīcijas veidoja 55 miljonus eiro.

Pēc paplašināšanā tirdzniecības parka "Alfa" platība pieaugs par 30 000 kvadrātmetru, kopējai tirdzniecības centra platībai sasniedzot 100 000 kvadrātmetru. Tostarp būs jauna pazemes autostāvvieta.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu