Pieci meikapa padomi dāmām, kuras nēsā brilles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Brilles mēdz būt gan medicīniska nepieciešamība, gan stilīgs aksesuārs, taču abos gadījumos tās mēdz izbojāt rūpīgi veidoto dienas izskatu. Par to, kas par kosmētiku jāzina sievietēm, kuras nēsā brilles, vēsta portāls "Medikforum".

Ņemiet vērā rāmju krāsu

Ja sievietes briļļu rāmji ir spilgti vai ar košu rakstu, labākā izvēle būs izmantot neitrāla toņa acu ēnas un kontrastējošu lūpu krāsu. Piemēram, ja rāmji ir zaļā krāsā, labi izskatīsies aveņkrāsas lūpu krāsa, ja rāmji ir zili, labi izskatīsies lūpu krāsa ar zelta toņiem.

Noturīgs tonālais krēms

Brilles bieži vien ir pagalam nesaudzīgas pret sievietes kosmētiku. Svarīgākais, ko vajadzētu atcerēties, ir izvēlēties tonālo krēmu, kas spēs izturēt briļļu radīto berzi. Eksperti iesaka izmantot arī konsīleri, jo briļļu nēsāšana var pastiprināt tumšos lokus zem acīm.

Vaigu sārtums

Brilles vienmēr koncentrē apkārtējo uzmanību uz to valkātāja sejas centru. Šādā gadījumā pareizi izvēlēts vaigu sārtums lieliski akcentēs vaigu zonu. Eksperti iesaka darīt sekojoši - spogulī pasmaidīt un izmantot vaigu sārtumu vietās, kuras izceļas, akcentējot zonu, kas tuvojas ausij.

Apjomīgas uzacis

Briļļu īpašniecēm noteikti nevajadzētu aizmirst par savām uzacīm - tām būtu jābūt dabīgā formā, taču lieliski izskatīsies, ja tām vizuāli pievienos mazliet apjoma. Šim mērķim lieliski noderēs acu ēnas, acu zīmuļi un mazliet hailatera.

Skropstu tuša

Skropstu krāsošana ir īpaši aktuāla tām dāmām, kuras valkā brilles tuvredzības dēļ. Diemžēl briļļu lēcas maina to valkātājas acu izskatu. Šim nolūkam iesaka izvēlēties skroptu tušas, kuras neizraisa alerģiju un ir izturīgas pret temperatūras pārmaiņām. Nedrīkst aizmirst arī par apakšējām skropstām!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu