Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotisko videočatu darbinieces atklāj dīvainākos klientu lūgumus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Erotisko videočatu pieejamība ļauj patērētājiem pie sievietēm vērsties ar dažādām personīgām vēlmēm. Tā kā cilvēku seksuālo fantāziju pasaule ir plaša un bagāta, arī klientu lūgumi mēdz būt visdažādākie. Lai spētu ielūkoties slēpto vēlmju tumšākajās dzīlēs, portāls "Vice" vairākām erotisko videočatu darbiniecēm lūdza pastāstīt spilgtākos pieredzes stāstus.

Atšķirībā no klasiskās pornogrāfijas, erotiskajos videočatos viss notiek reāllaikā, ļaujot tā skatītājiem komunicēt ar to darbiniecēm, tai skaitā izsakot savus lūgumus, tādējādi saņemot "personalizētu" pieredzi.

"Es parasti nevēlos vīrietim likt justies neērti par viņa fetišu," pastāstīja Eiverija Sondersa, kas videočatu biznesā strādā jau sešus gadus. "Es pasaku, ko varu darīt, un pēc tam to, ko jūtos komfortabli darīt."

Tālāk apkopotie piemēri domāti kā interesanti seksuālo fantāziju piemēri, nevis lai kādu kauninātu par viņa vēlmēm.

"Dīvainākā lieta, ko man jautājuši, ir, lai virtuāli "nomainu" vīrieša netīrās autiņbiksītes. Es pat nezinu, kā tas strādātu no loģistikas puses," atcerējās Railanda Beibija, kas kameru priekšā strādā divus gadus.

"Man arī ir prasījuši, lai [šķidrumus, kas izdalās orgasma laikā] sakrāju ļoti specifiskos ēdienu uzglabāšanas traukos. Šo lūgumu izpildīju, tam bija nepieciešamas vairākas dienas."

"Cilvēki mēdz jautāt, lai uzvelku drēbes," pastāstīja cita sieviete. "Cilvēki man arī ir prasījuši, lai leju sev uz ķermeņa visus ledusskapī esošos šķidrumus (šļakstīšanās fetišs), kas amizantā kārtā kļuva par šovu, ko daru īpašos gadījumos, jo tas ir ļoti jautri."

"Vemšana, kamēr man rīklē ir vibrators, "gāzes palaišana" un vīrietis, kas prasīja manas bērnības bildes. Kāds puisis gribēja, lai dabūju kasti ar kaķēniem, bļauju uz tiem un pēc tam izģērbjos," atminējās Sondersa. "Daudz ar rasi saistītas lietas arī: daži prasa, lai saģērbjos kā tipiska rajona meitene. [..] Daži saka, piemēram, "tu esi mana skaistā, melnā dieviete, es esmu tavs baltais vergs", kā arī otrādi - "es gribu tevi padarīt par savu vergu"."

Citi vīrieši prasījuši, lai viņiem nosūta biksītes vai ķermeņa šķidrumus. Vienam vīrietim paticis, ja Sondersa nēsājusi pamatīgu mēteli.

"Mans mīļākais gadījums ir par klientu, kurš gribēja, lai izliekos par zombiju - siekalojos, staigāju ar izstieptām rokām, kunkstot "smadzeeeeneeees"," atcerejās Dālija Dī, kas šajā jomā strādā sešus gadus.

"Cits vīrietis gribēja, lai tēloju viņa tīģeru un "kakāju uz grīdas, nikni skatīdamās kamerā". Šo lūgumu es noraidīju."

Viņa arī vairākkārt saņēmusi lūgums noskūt visu vai daļu galvas. Neviens gan nav piedāvājis pietiekamu naudas summu, lai Dī tam piekristu.

Alisai Blekai, kas biznesā darbojas jau aptuveni 10 gadus, bija daudzi piemēri:

  • Meitene-puisis-meitene šova laikā mums palūdza, lai mēs, meitenes, aizejam un atstājam vīrieti vienu masturbēt.
  • Ēdiens, it īpaši cīsiņi un hotdogi. [Kāds vīrietis] vairākkārt prasīja, lai izmantoju to kā vibratoru bez prezervatīva.
  • Lai sākumā staigāju ārā un sasmērēju pēdas.
  • Smēķēju cigareti un ignorēju [skatītāju].
  • Draudzība ar baloniem: nevis, lai tos uzspridzina, bet glauda paglābj no uzsprāgšanas ballītēs.
  • Šķaudīšana un deguna šņaukšana.
  • "Gāzes palaišana" kamerā, parūpējoties, lai kamera ir pietiekami tuvu un var redzēt, kā paveras un aizveras dibena caurums.

Lietas, ko Bleka nekad nedarītu, ir saistītas ar autiņbiksītēm - to mainīšana klientiem vai vilkšana un "piepildīšana".

"Savādākais, ko man ir lūguši, ir, lai uz galvas 30 sekundes balansēju augstpapēžu kurpi," pastāstīja Melodija Kuša, kura videočatos strādā vairāk nekā piecus gadus. Šāds lūgums vīrietim izmaksāja aptuveni 20 dolārus.

"Esmu saņēmusi vairākus dīvainus lūgumus privātajos čatos, piemēram, lai visu ķermeni noklāju ar siera šķēlēm," atcerējās Džeina Vailda, kas ar filmēšanos videočatos nodarbojas vairāk nekā gadu. Kāds cits klients viņai prasījis, lai viņa pa visu ķermeni izsmērē torti un dejo.

"Lūgumi ar ēdienu ir diezgan reti sastopami, tomēr, kad tādi parādās, tie ir ļoti specifiski un detalizēti," turpināja Vailda. "Ir saprotams, ka jautātāji zina, ko vēlas redzēt, bet citur to nevar atrast."

Biežāk gan viņa saskaroties ar dažādiem ar apģērbu saistītiem aicinājumiem, piemēram, drēbju un kurpju pielaikošanu, kamēr klients masturbē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu