"Pārpludināsim internetu ar mūsu brīnišķīgajiem, īstajiem ķermeņiem!" Atklāts trīs bērnu māmiņas stāsts (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lietotājas "sherieheather" Instagram ierraksts. Teksts bildē: "Skaistumkopšanas industrija balstās uz mūsu nedrošību un bailēm no sava ķermeņa. Viņi nav svarīgi - tu esi!"
Lietotājas "sherieheather" Instagram ierraksts. Teksts bildē: "Skaistumkopšanas industrija balstās uz mūsu nedrošību un bailēm no sava ķermeņa. Viņi nav svarīgi - tu esi!" Foto: Instagram

Sievietes ķermenis ir brīnumains - tas spēj sevī radīt jaunu dzīvību, kā arī palīdzēt šai dzīvībai izaugt lielai un laimīgai. Diemžēl daudzas sievietes pēc dzemdībām nejūtas apmierinātas ar savu ķermeni un slēpj to, baidoties no sabiedrības nosodījuma. Instagram lietotāja Šerija Hetere Granta ir pārliecināta - sievietes ķermenis pēc dzemdībām ir skaists un to nevajadzētu kautrēties izrādīt!

"Izcel gaismā savu vareno ķermeni," raksta austrāliešu māmiņa, kuras "Instagram" profilam ir gandrīz astoņi tūkstoši sekotāju. Viņa turpina ar iedvesmojošu ziņu visām māmiņām, kuras pēc dzemdībām nejūtas pašpārliecinātas un ērti savā ķermenī.

» Skaista arī grūtniecības laikā - kā mainās topošo māmiņu ķermenis

"Tu esi izaudzinājusi savu ķermeni skaistu un staltu, un tad izstiepusies pat vairāk, lai savā ķermenī uzņemtu vairāk mīlestības, kā tu jelkad būtu domājusi! Brīnums, kuru esi radījusi, ir radījis arī tevi! Tu radies tad, kad radās viņš un tas, cik daudz mīlestības vari sniegt viņam, ir norāde uz to, cik daudz tev būtu jāmīl sevi," raksta Šerija Hetere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⋒Sherie Heather Grant (@sherieheather) on

Viņa atklāj, ka viņa kā māte bieži vien noniecina sevi, taču min, ka viņas labās un laimīgās domas vienmēr palīdz viņai atgriezties. Sieviete apgalvo, ka, jo pozitīvāk sieviete domā par savu ķermeni, jo laimīgāka un veselīgāka dzīve viņai ir priekšā.

"Mans prāts nemitīgi nonāk atpakaļ pie briesmīgām domām. Lai arī to nevēlos, man sanāk sevi salīdzināt ar citām - sievietes to dara bieži. Ir pārāk liela stigma par to, kā mūsdienu sabiedrībā būtu jāizskatās sievietei. Mums šī stigma ir beidzot jāsalauž pavisam! Pārpludināsim internetu ar mūsu brīnišķīgajiem, īstajiem ķermeņiem! Parādīsim pasaulei patiesību," raksta trīs bērnu māmiņa.

» Ineta Radeviča parāda, kā izskatās divas nedēļas pēc dzemdībām

"Mēs visas esam dažādas un skaistas, neatkarīgi no ceļa, kuru pašlaik ejam. Tu esi skaista un unikāla, un absolūti satriecoša," raksta Šerija Hetere.

Sieviete māmiņām iesaka domāt positīvi un izveidot savu "laimīgo kasti" - kasti, kurā saglabātas piemiņas lietas no svarīgākajiem un laimīgākajiem cilvēka dzīves mirkļiem. tad viņa aicina māmiņas nekautrēties no sava ķermeņa un publicēt patiesas, atklātas bildes ar mirkļbirku "#i_am_human" ("es esmu cilvēks").

"Atbalstīsim viena otru un mūsu unikalitāti! Mēs esam stipras un spēcīgas kareives!", ar sajūtām dalās "Instagram" blogere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⋒Sherie Heather Grant (@sherieheather) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⋒Sherie Heather Grant (@sherieheather) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⋒Sherie Heather Grant (@sherieheather) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu