Pāris ASV kļūdas dēļ saņem 120 000 ASV dolāru un gandrīz visu iztērē (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kādu pāri ASV Pensilvānijas štatā piemeklējusi maldīga veiksme - bankas kļūdas rezultātā viņu kontā ieskaitīti 120 000 ASV dolāru, no kuriem pāris lielāko daļu iztērējis. Tagad viņiem izvirzītas apsūdzības zādzībā, ziņo BBC.

Roberts un Tifānija Viljamsi no negaidīti saņemtajiem 120 000 ASV dolāru bija paspējuši iztērēt jau aptuveni 107 000. Viņi iegādājās jaunu apvidus automašīnu, divus kvadraciklus, ceļojumu treileri, kā arī dažādas mājsaimniecības preces. Aptuveni 15 000 ASV dolāru Viljamsi iedeva saviem draugiem.

Viljamsi jau savu vainu atzinuši, norādot, ka viņi skaidri apzinājušies, ka rīkojas ar naudu, kas nepieder viņiem.

» Igaunijā loterijā vinnēts trešais lielākais laimests valsts vēsturē

Nauda pāra kontā "BB&T" bankā tika ieskaitīta 31. maijā, informēja policija.

Kļūda radusies, kad kāda cilvēka pārskaitījums investīciju kompānijai kļūdaini nonācis Viljamsu kontā. Kļūdu bankas pārstāvji pamanīja vien 20. jūnijā, kad līdzekļi no Viljamsu konta izņemti no pārskaitīti pareizajam adresātam. Tagad pārim nāksies segt visu iespaidīgo "overdrafta" summu.

Kad "BB&T" pārstāvji pēc kļūdas pamanīšanas sazinājās ar Tifāniju Viljamsu, viņa norādījusi, ka pārim naudas vairs neesot, jo viņi ir samaksājuši visus rēķinus. Pēc tam Viljamsi pārtraukuši atbildēt uz bankas pārstāvju zvaniem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu