Ķengaragā uzdarbojas piedzēries riepu dūrējs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Otrdien, 10. septembrī, ap pulksten 22.30 Valsts policijā tika saņemts izsaukums uz kādu daudzdzīvokļu namu pagalmu Ķengaragā, kur manāmi iereibis vīrietis ar nazi vairākām automašīnām pārdur riepas, vēsta Valsts policija

Norādītajā adresē nekavējoties ieradās Valsts policijas patruļpolicisti. Ņemot vērā, ka riepu dūrējs jau bija pametis notikuma vietu, likumsargi no aculieciniekiem noskaidroja iespējamās vainīgās personas izskata pazīmes un uzsāka viņa meklēšanu. Drīz vien likumsargi vīrieti aizturēja.

Jautājot aizturētajam vīrietim, kāpēc viņš izdarīja noziegumu, vīrietis konkrētu savas rīcības iemeslu vai motīvu likumsargiem paskaidrot nevarēja, jo nozieguma izdarīšanas brīdī atradās aptuveni divu promiļu stiprā alkohola reibumā.

Aizturētais vīrietis ir dzimis 1988. gadā un jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas – par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Šobrīd aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

Likumsargi turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu