"Labākā diena manā 16 gadus ilgajā karjerā!" ASV no avarējušā kuģa izglābti četri apkalpes locekļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Pirmdien, 9. septembrī, ASV Krasta apsardze no kravas kuģa, kas apgāzās ASV krastos, atbrīvoja četrus tajā iesprostotos apkalpes locekļus, vēsta AP. 

Agrā svētdienas rītā no kuģa "Golden Ray" tika saņemts trauksmes signāls, informē ASV Krasta apsardze. Kuģis, kas atradās aptuveni 130 kilometru attālumā no Džordžijas pilsētas Savanas bija bīstami savēries uz sāniem. Galu galā kuģis apgāzās. Pēc kuģa apgāšanās uz tā izcēlās ugunsgrēks, kas sarežģīja glābšanas darbu veikšanu.

Apkalpe pie Džordžijas štata avarējušajā kuģī aizvadīja vairāk nekā diennakti. Notikuma vietā ātri ieradās Krasta apsardze, kas izglāba 20 apkalpes locekļus, izzāģējot caurumus kuģa metāla korpusā.

Visi četri jūrnieki pēc atbrīvošanas tika nogādāti mediķu rokās. Patlaban zināms, ka vīriešu dzīvībām briesmas nedraud.

"Labākā diena manā 16 gadus ilgajā karjerā," teica Krasta apsardzes leitnants Loids Heflins, kurš koordinēja glābšanas operāciju.

Trīs apkalpes locekļi tika izglābti pēcpusdienā, bet ceturtais, kurš bija iesprostots citā kuģa nodalījumā, atradās vēl pēc trim stundām.

Vēl četri apkalpes locekļi, kas atradās dzinēju telpā, pazuda bez vēsts. Pazudušie apkalpes locekļi ir Dienvidkorejas pilsoņi.

Foto: Pie ASV krastiem apgāzies kravas kuģis

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu