"Makgregors ir kā aizvainota bijusī draudzene, kas nevar atrast nevienu citu!" Habiba aģents par iespējamo revanšu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/ScanPix

7. septembrī krievu cīkstonis Habibs Nurmagomedovs uzveica amerikāni Dastinu Porjē, tādējādi, pirmo reizi aizstāvot savu čempiona jostu. Pēc cīņas atkal uzvirmoja diskusijas par potenciālu revanša cīņu starp Nurmagomedovu un skandalozo īru Konoru Makgregoru. Habiba aģents, Ali Abdelazī pilnībā izslēdz atkārtotas cīņas iespējamību, vēsta "Bleacher Report".

Pēc Nurmagomedova 3. raunda triumfa pār Porjē, Īru cīkstonis savā "Twitter" profilā veica ierakstu, paužot vēlmi revanša cīņu ar Habibu aizvadīt Maskavā.

Par potenciālo revanšu krasi atšķirīgas domas ir Habiba menedžerim, kurš, sarunā ar TMZ, Makgregora virzienā veltīja skarbus komentārus: "Mums šī cīņa nemaz neinteresē. Kas mūs tajā var piesaistīt? Mēs jau vienreiz viņu nopērām."

"Konors ir kā aizvainota bijusī draudzene, kas nevar atrast nevienu citu. Viņš šobrīd ir nesvarīgs", turpina Ali.

Galerija: Habibs Nurmagomedovs - Konors Makgregors 

Pirms abu sportistu pirmās cīņas, kuru 4. raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Krievijas cīkstonis, Makgregors pretinieka virzienā veltīja visdažādākos aizvainojumus, tai skaitā, nosaucot Ali par žurku un teroristu.

Pamatojoties uz šo un citiem Īru sportista aizvainojumiem, Ali Konoru nodēvēja par "sliktu cilvēku", skaidrojot: "Viņš šo visu pārvērta par kaut ko neglītu. Tas ir viss ko viņš spēj- popularizēt neglītumu. Mēs tam nepiekrītam. Mēs popularizējam mieru."

Intervijas noslēgumā, Habiba menedžeris tika aicināts sniegt prognozi par revanša cīņas iespējamību, uz ko Ali atbildēja noliedzoši.

"Iespējamība, ka Habibs atkārtoti cīnīsies ar Konoru ir 0%".

Makgregors savā profesionālajā MMA karjerā ir izcīnījis 21 uzvaru, piedzīvojot 4 zaudējumus. Savukārt, Nurmagomedovs zaudējumu vēl nav piedzīvojis, uzvarot visās 28 cīņās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu