Astrologs Baņķis melnajā piektdienā ceļ trauksmi par "elles vārtu atvēršanos" un citām likstām (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Pazīstamais astrologs un numerologs Kristaps Baņķis savā "Facebook" lapā "Astrocentrs" cilvēkus pamatīgi sabiedējies par neskaitāmām katastrofām un nelaimēm, kas varētu notikt 13. datumā, kas šomēnes iekritis piektdienā

Pēc Baņķa rakstītā noprotams, ka cilvēci šodien sagaida visas neiedomājamākās likstas un nelaimes.

"Ietekmes ziņā cilvēki izvilks no sevis visus pārgudri pārdrošus izgājienus un muļķības. Kļūdas uz līdzenas vietas. Tā kā Pilnmēness ir Zivju zīmē, tad gaidāmi negadījumi, traumas, krišanas, saindēšanās, nejaušību nelaimes, zādzības, izvarošanas, pašnāvības u.cc briesmu lietas, kurām pie vainas nav tikai “nabadziņš” pilnmēness, bet viss kopējais planētu fons," rakstīja astrologs. 

» "Šodien mājas labāk nepamest?" Melnā piektdiena pamatīgi uzkurina sociālos tīklus

Astrologs paziņoja, ka harmoniskas izpausmes dienas laikā pāraugs "kārtīgā indes zobā". "Tādēļ var teikt, ka pa visiem gadiem kopš aprakstu “melno piektdienu” šī ir vismelnākā!!!"

"Uzreiz saku: visas idejas tajā laikā ir pārvērtētas un darbības nevajadzīgas! Tusiņš piektdienas vakarā - stulba doma, jo par to būs dārgi jāmaksā - ne vienmēr uzreiz (piemēram, meitene iepazīstas šajā vakarā ar puisi, kurš piemāna un piesmej vēlāk tā, ka visu mūžu atceras)," savā apokaliptiskajā interpretācijā par zvaigžņu kartes skaidrojumu dalījās Baņķis. 

Tāpat Baņķis piebilda, ka šodien policisti centīsies noturēt  "trakojošus trakos", kuriem gadīsies izmukt. 

Astrologs melnajai piektdienai piedāvā arī sevis izdomātu devīzi: "Netaisi sev un citiem sūdus!" "Ar izturēšanos, attieksmi, darbību, emocijām... Sēdi rāms un Turi muti!"

"Pasaules līmenī ceru uz augstāko saprātu un balansu uz naža asmens, jo “elles vārtiem” visas durvis vaļā! Katliņš vārās!" savos briesmu pilnajos novērojumos dalījās Baņķis. 

13.09.2019. - Melnā piektdiena 13 - “trako namā atvērto durvju dienas” ?? Maksimālu Share - pasargājam citus, lai ir...

Posted by Astrocentrs.lv on Trešdiena, 2019. gada 11. septembris

Lai gan komentāros netrūka cilvēku, kas Baņķa rakstīto uztvēra nopietni un par melno piektdienu no sirds satraucās, bija arī tādi, kuri tik sērīgai prognozei nekavējās pieiet ar nelielu ironijas devu. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu