Viltus zvans jauniešu konflikta dēļ noved pie nevainīga cilvēka nāves ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

ASV tiesa piespriedusi 19 gadus vecam pusaudzim 15 mēnešus ilgu ieslodzījumu par iesaistīšanos traģiskā notikumā. Jaunietis noalgojis nerrotāju, kurš uz kādu adresi izsaucis specdienestu, kura pārstāvji nošāvuši pilnīgi nevainīgu cilvēku, vēsta BBC.

19 gadus vecais jaunietis Keisijs Viners ar kādu 20 gadus vecu draugu likuši likmes uz cīņu datorspēlē "Call of Duty: WWII". Pāris dienas pēc likmju uzlikšanas starp abiem jauniešiem izcēlies konflikts un Keisijs nolēmis atriebties savam draugam.

Viņš sazinājās ar nerrotāju Taileru Barisu, kurš "specializējas" 911 viltus zvanos, taču Keisijs neiedomājās par to, ka viņa draugs, kuram viņš vēlējās atriebties, varētu neiedot savu īsto dzīvesvietas adresi.

Kad izsauktais specdienests ieradās uz izsaukumā norādīto adresi, likumsargi kādu vīrieti uztvēra par bīstamu noziedznieku un raidīja uz viņu vairākus šāvienus. Notikušajā vīrietis guva dzīvībai bīstamas traumas un gāja bojā.

2017. gadā nerrotājs saņēma 20 gadu ilgu ieslodzījumu, bet 19 gadus vecajam jaunietim piespriests 15 mēnešu ieslodzījums un divu gadu aizliegums spēlēt datorspēli "Call of Duty: WWII".

19 gadus vecais jaunietis paudis nožēlu par notikušo un apgalvojis, ka viņš nekad nav vēlējies izdarīt šādu noziegumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu