ASV bezvēsts pazudušu sievieti ar bērniem atrod, kad viņas vīrs avarēja un smaka nodeva sievas trūdošo ķermeni furgonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Levi Štrīlands svētdienas, 15. septembra, vakarā, novāca ogas Brantli apgabalā, Džordžijas štatām ASV, kad izdzirdēja kaut ko līdzīgu sprādzienam. Steidzoties trokšņa virzienā, iedzīvotājs ieraudzīja avarējušu furgonu, no kura nāca nepārvarama smaka... Šī smaka, pēc varasiestāžu domām, bija sadalītais vairāku mēnušu bezvēsts pazudušās Kesijas Džounsas ķermenis, vēsta raidsabiedrība CNN.

» Septiņi neviennozīmīgi noziegumi, kas satricināja pasauli

"Mēs aizskrējām pie furgona un pajautājām, vai šoferim viss kārtībā, vai vajag palīdzēt un es sajutu šo smaku..." Štrīlands stāstīja CNN. "Tas smaržoja briesmīgi. Es nekad savā mūžā neesmu neko tādu saodis."

32 gadus vecā Kesija un viņas četrus mazos bērnus ģimene nebija redzējusi vairāk nekā mēnesi. Šī smaka varētu būt bijis Kesijas trūdošais ķermenis, jo varasiestāžu pārstāvji apgalvo, ka bērnu mirstīgās atliekas tika atrastas apraktas netālu no avārijas vietas Džordžijā.

Maikls Veins Džounss, 38 gadus vecais furgona vadītājs un Džounsas vīrs, tika identificēts kā aizdomās turamais ģimenes nonāvēšanā. Brantli apgabala varas iestādes viņu arestēja par apsūdzībām par braukšanu ar nederīgu autovadītāja apliecību.

Taču Floridas štatā Marionas apgabala amatpersonas paziņoja, ka par Džounsa arestu jau ir izdots orderis par otrās pakāpes slepkavībām.

Ģimenes mirstīgās atliekas vestas tālu ceļu no Floridas

Kesija Džounsa un viņas četri bērni - desmit gadus vecā Kamerona, piecus gadus vecā Prestona, divgadīgā Merkali un viengadīgā Aijana - pēdējo reizi tika redzēti apmēram pirms sešām nedēļām netālu no Okalas, Floridā, paziņoja šerifa birojs. Džounsas ģimene ziņoja par viņu pazušanu jau iepriekš, paziņoja policija.

Marionas apgabala šerifa birojs paziņoja, ka tiek uzskatīts, ka Džounss viņus nogalināja Floridā pirms vairākām nedēļām, pēc tam glabāja ķermeņus un pārveda tos uz Džordžijas dienvidiem.

Kad svētdienas, 15. septembra, vakarā policisti ieradās avārijas vietā, kārtības sargi sajuta briesmīgo smaku, kas nāca no Maikla Džounsa furgona, teikts Brantli apgabala šerifa biroja paziņojumā presei.

"Šajā brīdī Džounss paziņojis policistiem, ka "iespējams, vēlēsities mani ielikt roku dzelžos, jo transporta līdzekļa iekšpusē ir miris ķermenis"," "teikts šerifa biroja paziņojumā.

Maikls Džounss arī atzina, ka paslēpis pārējos ķermeņus tieši pirms ceļu satiksmes negadījuma, paziņoja Brantli apgabala šerifa birojs.

Ķermeņi, kas, domājams, bija četri bērni, tika atrasti mežainā apvidū pie šosejas Šarltonas apgabalā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu