Kādi ieradumi var izpostīt katra Zodiaka pārstāvja dzīvi?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi vēsta, ka katra cilvēka zvaigznēs ir ierakstītas ne tikai stiprās puses, bet arī vājības, kuras laicīgi neapzinoties ir iespējams izpostīt savu un arī līdzcilvēku dzīves. Par to, kādi ir katras Zodiaka zīmes viskaitīgākie ieradumi, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti impulsīvi un parasti daudz patērē gan alkoholu, gan tabaku. Kad Auna zīmes pārstāvji pievēršas kādam kaitīgam ieradumam, viņiem ir ļoti grūti no tiem atteikties, jo vienmēr atrodas kāds attaisnojums tam, lai turpinātu to darīt.

Vērsis

Lai arī Vērša zīmes pārstāvji vairumā dzīves situāciju ir ļoti stabili un apdomīgi, kad runa ir par ēdienu, viņos pamostas neremdināma apetīte. Vērši nespēj atteikties no ēdiena un vairumā gadījumu pat necenšas kontrolēt savu vēlmi ēst. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem bieži vien ir liekā svara problēmas, kā arī nosliece uz alkoholismu. 

Dvīņi

Šīs gaisa zīmes pārstāvji ir slaveni ar savām straujajām garastāvokļa maiņām un stihisko uzvedību, kas, diemžēl, bieži vien viņus dzen pārmērībās. Dvīņu zīmes pārstāvji mēdz smēķēt neskaitāmas cigaretes pēc kārtas, šādā veidā ļoti bojājot savu veselību. Zem šī zvaigznāja dzimušie tāpat arī ir ļoti komunikabli, tādēļ viņiem ir nosliece uz interneta atkarību.

Vēzis

Vēža zīmes pārstāvjus īpaši stipri ietekmē Mēness kustības - viņiem mēdz strauji mainīties garastāvoklis, kura iespaidā tie mēdz pārlieku daudz patērēt dažādus neveselīgus našķus, kā arī ļoti daudz smēķēt.

Lauva

Karaliskie Lauvas zīmes pārstāvji ir pārgalvīgi un bieži vien uzvedas tā, it kā viņi būtu nemirstīgi, tādēļ var iegūt pagalam daudz neveselīgus ieradumus. Tā kā šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir īpaša vēlme pārbaudīt savu veiksmi un baudīt smalku dzīvi, viņi var ātri vien nokļūt azartspēļu atkarības valgos.

Jaunava

Lai arī Jaunavas zīmes pārstāvji parasti uzlūko dzīvi ar lielu piesardzību, viņi ir izslavēti darbaholiķi, kuru dzīves pilnībā koncentrējas tikai ap viņu darbu. Šāds dzīvesveids rada lielu stresu un, diemžēl, Jaunavas mēdz pārlieku aizrauties ar dažādiem nomierinošiem medikamentiem, kuri var izraisīt arī atkarību.

Svari

Aktīvie Svaru zīmes pārstāvji nereti uzskata, ka pasaule ir pārāk garlaicīga, tādēļ labprāt "paspilgtina krāsas" ar alkohola vai narkotisko vielu palīdzību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir prātīgi un cenšas sekot līdzi savas veselības stāvoklim, taču nereti viņi krīt no vienas galējības otrā, nomainot intensīvu dzeršanu ar ekstrēmām diētām, kas, protams, bojā veselību.

Skorpions

Noslēpumainie Skorpioni ir Zodiaka seksuālākā zīme, taču viņu atkarības nav tieši saistītas ar gultas dzīvi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mēdz pārlieku bieži baudīt alkoholu un cigaretes, kas, protams, kaitē veselībai.

Strēlnieks

Piedzīvojumus mīlošie Strēlnieki uzvedas tā, it kā viņi būtu neievainojami, tādēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvju vidū ir iespējamas īpaši smagas atkarības. Diemžēl šīs uguns stihijas pārstāvji bieži vien dzīvo pāri saviem līdzekļiem, kas var radīt nopietnas finansiālas dabas problēmas.

Mežāzis

Mežāža zīmes pārstāvji ir ar vismazāko noslieci uz kaitīgiem ieradumiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju vidū gan ir daudzi smēķētāji, taču viņi to cenšas darīt ar mēru. Mežāžiem ir nosliece uz dažādiem ēšanas traucējumiem, tostarp bulīmiju un anoreksiju. 

Ūdensvīrs

Šīs gaisīgās Zodiaka zīmes pārstāvji uzskata, ka dzīvē var un vajag pamēģināt itin visu. Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem ir ļoti viegli aizrauties un pat kļūt atkarīgiem no dažādām lietām - sākot no vegāniska dzīvesstila un beidzot ar narkotikām.

Zivis

Jūtīgie un emocionālie Zivs zīmes pārstāvji bieži vien mēdz savas sirdssāpes gremdēt alkoholā. Tas pats attiecas arī uz fiziskām sāpēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu