Nevienam tie nebija jāredz! ASV Jūras spēku flote apstiprina, ka viņu NLO video esot īsti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: shutterstock.com

ASV Jūras spēku flote beidzot ir atzinusi, ka video, kur redzami NLO 2017. gada decembrī un 2018. gada martā, ir īsti, vēsta ASV raidsabiedrība CNN. Lai visiem būtu skaidrs, neviens neapgalvo, ka šiem NLO ir kāds sakars ar citplanētiešiem. Tie varētu būt arī cilvēku radīti objekti.

Laikraksts "The New York Times" publicēja trīs, iespējams, deklasificētus videomateriālus, kuros redzams, kā ASV Jūras spēku piloti izseko vairākus neidentificētus objektus.

Mistiskie gaisa kuģi lidoja ar virsskaņas ātrumu, tūkstošiem metru lielā augstumā, turklāt bez redzamiem spārniem vai dzinējiem. Vai tie bija lidojošie šķīvīši? Neticami augstu tehnoloģiju droni? Pilotiem nebija ne jausmas un, balstoties uz nesenā paziņojuma, izskatās ka arī Jūras spēku pārstāvjiem un pat ASV valdībai nekas sīkāks zināms nav.

Paziņojumā, kas publicēts vietnē "The Black Vault", Jūras spēku runasvīrs Džozefs Gredišers atklāja, ka Jūras spēki šos gaisa kuģus visos trīs video uzskata par "neidentificētu parādību gaisā".

Tas nozīmē, ka visi trīs video ir autentiski un objektiem, kas nofilmēti militāro treniņu laikā 2004. un 2015. gadā, tur nevajadzēja atrasties. Šie objekti joprojām nav identificēti un nelīdzinās nevienam zināmam gaisa kuģim.

Kā atzina Gradišers, šie NLO kadri nekad nebija paredzēti publiskai apskatei. Tas nozīmē, ka patiesībā mums par tiem nebūtu jāzina. Visus trīs video, iespējams, nopludināja bijušais Pentagona darbinieks.

Ko Jūras spēki centās slēpt? Īpaši jau ļoti dīvaino un nereālo gaisa kuģu akrobātiku lidojumā. Vienā kadrā, kas uzņemts 2004. gadā, NLO pēkšņi parādījās 24 kilometru augstumā, tad aizlaidās jūras virzienā, kur apstājās un mirkli burtiski karājās gaisā. Pēc tam tas pazuda no radara uztveres zonas vai uzšāvās augstāk.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu