"Jūs darāt savu darbu, es savu." Iereibis vīrietis Rīgā iesit policistam (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Agrā rītā Rīgas policijas patruļa saņēma zvanu par iereibušu vīrieti, kam nepieciešama palīdzība. Pēc policijas tuvošanās, vīrietis nevis pieņēmis palīdzību, bet gan "pacēlis roku" pret vienu no likumsargiem, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Ap plkst. 7 no rīta Rīgas policijas patruļa saņēma izsaukumu uz 11. novembra krastmalu, kur manīts iereibis vīrietis. Pēc viņa uzvedības spriežot tika pieņemts, ka vīrietim, iespējams, nepieciešama palīdzība.

Ierodoties Valsts policijai (VP), minētā persona bija atžirgusi un devās pretējā virzienā. Pēc varas pārstāvja mēģinājuma tuvoties, vīrietis policistam iesitis. 

Pēc notikušā policistam pienācis vēl kāds garāmgājējs, kurš uzreiz ticis apturēts, pieņemot, ka sekos vēl viens uzbrukums. Vīrietis minēja, ka vēlējies palīdzēt policistam. Tā kā viņā palīdzība nebija nepieciešama, garāmgājējs devies mājās, bet iereibušais vīrietis ticis aizturēts.

"Es varu piecelties, lai es varu atiet. Es tā negribēju. Jūs darāt savu darbu, es daru savu darbu. Es īstenībā esmu par jums."

Jauneklim, pat saslēgtam roku dzelžos, viss šķitis joks. Tomēr, kad policijas pārstāvis paskaidrojis situāciju, vīrietis kļuvis nopietns.

Vīrieti nogādāja VP, kur lems par kriminālprocesa uzsākšanu par uzbrukumu kārtības sargam.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu