Kivičs skaidro, kādēļ netic, ka Skulme varētu no viņa slēpties (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ kivicsskulme

Starp mūziķi Andri Kiviču un viņa mīļoto sievieti Lieni Skulmi pagājušās nedēļas izskaņā izcēlās divi konflikti. Izskanējušas dažādas versijas par notikušo. Portāls "Apollo" sazinājās ar mūziķi, lai noskaidrotu, ko par notiekošo domā viņš. 

Kivičs jau iepriekš norādīja, ka uzskata - Liene ir sazāļota vai pat turēta gūstā. Vaicāts, vai viņa varētu slēpties pie radiniekiem, Kivičs atbild noraidoši.

Pēc mūziķa teiktā, Lienes ģimeni nekad neesot interesējis, kā viņa jūtas, turklāt viņai ar saviem radiniekiem jau labu laiku esot sabojātas attiecības.  

"Lienes mamma ar māsu vienkārši saprata, ja es būšu Lienes dzīvē, tur nebūs īsti labi ar bērniem. Un tā arī beigās izrādījās. Jo mazie brauca ciemoties pie Ārena, kurš meitenes "kodēja", tā kā bija Lienei solījis, ka veltīs savu dzīvi, lai viņa nekad nebūtu laimīga. 

Un Ārens skaloja meitenēm smadzenes tik ilgi, līdz Sabīne atnāca mājās ar aizbildniecības papīru, sakot, ka dzīvos pie tēta. Ārens domāja, ka ir nodarījis Lienei baigo kaitējumu. Bet Liene saka - ja man jāizvēlas starp tevi un bērniem, es izvēlos tevi."

"Es zinu, ka viņa bez manis nevar dzīvot. Ja sieviete atsakās no saviem bērniem vīrieša dēļ, tas nav tāpat vien," savu viedokli pauda Kivičs. 

Viņš ir pārliecināts, ka viņu ar mīļoto vieno nepārraujamas saites, tādēļ fakts, ka viņa vienkārši varētu būt kaut kur brīvprātīgi nozudusi, ir neticams. 

"Mūsu attiecības ir vērtīgas arī tādēļ, ka mēs, līdzīgi kā kristietībā bija Jēzus Kristus upuris vajadzīgs, esam upurējuši ļoti daudz. Mēs netiekamies ar saviem sīkajiem, lai būtu kopā. Un tie bērni arī īsti nesaprot, kas notiek. Bet mums tas nav tā, ka čalis ar meiteni samīlējās un psiho. Priekš manis tā ir totālākā katastrofa. Jo man viņa nozīmē faktiski visu. Es esmu pilnībā izmainījis savu dzīvi viņas dēļ. Man nav vairs svarīgs nekas, kas bija svarīgs agrāk - finansiālas stāvoklis, stāvoklis sabiedrībā..."

"Šī pat nav mīlestība, šī ir apmātība un atkarība vienam no otra. Es zinu, ka viņa bez manis nevar dzīvot. Pat tad, kad es aizeju uz veikalu pēc piena un maizes, viņa man divas reizes zvana un jautā, kur esmu. Bet tagad viņa ir prom četras naktis un nepiezvana ne reizi... Un es viņai neko neesmu izdarījis! Mēs vienkārši salamājāmies. Viņai nav iemesla slēpties," pārliecināts ir mūziķis.

Atgādinām, ka pirmais pāra strīds notika ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero". Tajā vakarā Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves. Kivičs sarunā ar "Apollo" apstiprināja strīdu, tomēr noliedza, ka mīļoto būtu fiziski ietekmējis.

Mīlnieki sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra, taču arī tur Kivičs mīļotajai neesot darījis pāri. 

Foto: Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu