Magone Burka cer, ka gaidāmais mazulītis būs meitiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau šovakar “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” līdzās Žannas Dubskas košajai fotosesijai un Jaroslava Barišņikova piedzīvojumiem Kuldīgā, skatītājiem būs iespēja būt klāt brīdī, kad topošā četru bērnu māmiņa Magone Burka dosies uz sonogrāfiju, lai pārliecinātos, vai gaidāmais mazulītis puncī jūtas labi.

Lai gan vēl ir pāragri noteikt bērniņa dzimumu, trīs dēlu māmiņa ļoti cer, ka viņa būs aplaimota ar meitiņu. Uz to norādot ne tikai Magones intuīcija, bet arī dažādi senču ticējumi. Tā, piemēram, sena paruna vēsta – ja mājās kāds no bērniem pasakot gaidāmā mazuļa dzimumu, tad tā arī būšot – zina stāstīt Magone. “Un Raimonds teica, ka būšot meitene. Nu redzēsim!”

Savukārt otra paruna, ko dzirdējusi Magone, vēsta – ja jaunākais bērniņš ģimenē vispirms saka “mamma”, tad gaidāms dēls, bet ja “tētis” – tad meitiņa: “To mēs arī varēsim pārbaudīt, jo mazais ļoti skaisti vakar teica – tēta, tēta – atā! Tad nu šobrīd paliek jautājuma zīme, bet es tā kā vairāk domāju to meitenes variantu. Cerēsim, ka tā arī būs. Katrā ziņā, tas būtu ļoti liels prieks” sajūsmu neslēpj Magone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu