Dzīves līkloči un negaidītas atskārsmes - Tamāra Globa atklāj Zodiaka zīmes, kurām veiksies 2020. gadā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls.
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/tamaragloba

Jau ir sācies rudens, kas nozīmē, ka jaunais, 2020. gads nebūt nav aiz kalniem. Slavenā Krievijas astroloģe Tamāra Globa atklājusi, ka dažām no Zodiaka zīmēm jaunajā gadā gaidāmas ļoti pozitīvas pārmaiņas.

Vērsis

Astroloģe atklājusi, ka Vērša zīmē dzimušo dzīvēs pavisam drīz gaidāms svarīgs un interesants posms. Saimnieciskie Vērši parasti ir pieraduši visu izplānot un dzīvot nosacītā rutīnā, taču nākamajā gadā gaidāmi strauji likteņa pavērsieni, kas šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļaus justies un izturēties krietni vien brīvāk. Zem šī zvaigznāja dzimušie var gaidīt radošuma pieplūdumu. 2020. gadā Vērša zīmes pārstāvjus gaida jaunas zināšanas, ceļojumi, iepazīšanās un spilgti iespaidi.

Lauva

Karaliskās Lauvas zīmes pārstāvjiem nākamajā gadā gaidāma veiksme gan mīlestības, gan darba jomās. Tamāra Globa gan brīdina - šīs Zodiaka zīmes pārstāvju veiksme var izsaukt līdzcilvēku un kolēģu skaudību. Astroloģe iesaka dalīties ar sava darba augļiem un atcerēties, ka labais vairo labo - ielāgojot šo mācību būs iespējams dzīvot harmonijā.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji 2020. gadā saskarsies ar zināmām grūtībām, taču ātri vien tiks tām pāri, pateicoties līdzcilvēku palīdzībai. Tālāk gadā gaidāma finansiālā stāvokļa krasa uzlabošanās un līdzcilvēku atzinība.

Astroloģe šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka nepievērst pārlieku uzmanību dažādiem sīkumiem un nenodoties pārliekai grūtsirdībai. Šajā laikā Jaunavas zīmē dzimušajiem var veidoties jaunas draudzības un spēki uzsākt sen nerealizētus plānus.

Skorpions

Skorpiona zīmes pārstāvji nākamajā gadā savu laimi atradīs tālu no mājā - 2020. gads būs īpaši labvēlīgs dažādiem ceļojumiem, kuros zem šī zvaigznāja dzimušie varēs iegūt jaunus, uzticamus un ietekmīgus draugus. Tamāra Globa Skorpioniem nākamajā gadā iesaka ieklausīties citu padomos - tiem būs potenciāls ļoti pozitīvi ietekmēt šo cilvēku dzīvi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu