Raimonda Paula mazmeita atklāj, vai maestro var uzskatīt par mīļu vectēvu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/monikaivonne28

Losandželosā dzīvojošā Maestro Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena jeb Monika Ivonne, kura jūnijā ieguva maģistra grādu kino režisēšanā un producēšanā, intervijā žurnālam “Ieva” pastāstīja, kādas ir viņas attiecības ar slaveno vectēvu. 

"Kad biju maza, domāju - tas ir vienkārši mans opa. Mums vienmēr bija daudz viesu, un es prātoju - tas ir forši, mums ir daudz draugu! Kad beidzot sapratu, kas patiesībā ir mans opa, tad es atkal domāju - cool, ka mums ģimenē ir tāds talantīgs cilvēks! Vienmēr prātoju - no kurienes viņam nāk iedvesma?" atklāja Pedersena. 

Viņa piebilda, ka ar savu vectēvu lieliski saprotas - reizēm abiem pat nav vajadzīgi vārdi, jo visu izsakot vien skatieni.

"Bet ikdienā jau viņš man ir vienkārši opa - mēs sazvanāmies, satiekamies, dāvinām viens otram dāvanas. Vislabāk man vienmēr paticis divatā ar opu braukt uz koncertiem, sevišķi uz Kuldīgu, kas ir mana mīļākā vieta pasaulē.

Atšķirībā no manas mammas un tēta viņš ir cilvēks, kas daudz nečubinās - viņš mani vienkārši atstāj un saka: dari, ko gribi. Super!

Tad eju ar fotokameru pa Kuldīgu un fotografēju, bet, kad pienācis laiks koncertam, dodos skatīties un klausīties to. Parasti arī aizkulisēs ar visiem parunājos. Tās divas pasaules - tas, kas notiek uz skatuves, un tas, kas notiek aizkulisēs, - man šķiet ļoti interesantas. Iespējams, kādreiz gribētu arī par to kādu filmu uztaisīt," pastāstīja sieviete. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu