Interneta hits: Porziņģis ir tā uzaudzējis muskuļus, ka fani viņu salīdzina ar tēlu no filmas "Rokijs" (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavisam drīz sāksies NBA jaunā sezona, kas īpaši tiek gaidīta tieši latviešu basketbolista, NBA kluba Dalasas "Maverics" spēlētāja Kristapa Porziņģa atgriešanās laukumā dēļ. Tomēr basketbolists jau pirms spēļu sākuma ir paspējis iepriecināt savus fanus.

Porziņģis uz laukuma nebija redzēts gandrīz divus gadus, taču pa šo laiku viņš ir atguvies no traumas un rūpīgi trenējies. To pierāda viņa jaunākie vietnē "Instagram" publiskotie kadri, kuros redzams sportista atlētiskais ķermenis.

"Mēs šovasar ieguldījām daudz darba un nevaru sagaidīt, kad to varēšu parādīt laukumā," savā "Instagram" kontā raksta Porziņģis, pozējot kopā ar savu treneri un "Mavericks" komandas pārstāvi. 

Pēc fotogrāfiju publicēšanas fani nekavējoties metās Porziņgi salīdzināt ar kādu ikonisku tēlu – Ivanu Drago no filmas “Rokijs”. Un, patiešām, starp abiem ir līdzība – viņi ir gari, gaišmaitaini un muskuļaini.

Basketbolista jauno figūru nekavējās komentēt arī vairāki sporta eksperti, norādot, ka muskuļi Porziņģim noteikti uz laukuma palīdzēs, it īpaši, lai bloķētu kādu fiziski spēcīgāku pretinieku.

“Kristapu Porziņģi šogad laukumā aizvietos Dolfs Lundgrēns,” jokoja vairāki sociālo tīklu lietotāji, publiskojot foto ar Porziņģi pirmsdrafta periodā un tagad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu