"Apple" fani, sarosās! Latvijā pieejami jaunie "iPhone" modeļi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergejs Skripa

Pusnaktī no ceturtdienas, 26. septembra, uz piektdienu, Latvijā sākās jaunā "iPhone 11" oficiālā prezentācija. Pirmos telefonus izsaiņoja mūziķis Markuss Riva un veikala apmeklētāji. Ieskaties foto, kā izskatās jaunie "Apple" modeļi.

» "Trīsacains zirneklis!" Latvieši sociālajos tīklos apspriež jaunos "Apple" produktus

""Apple" fani, kas ieradās šeit, kā arī milzīgais priekšpasūtījumu skaits liecina, ka interese par "Apple" ierīcēm katru gadu pieaug. Priekšpasūtījumu statistika rāda, ka pircēji biežāk izvēlas "iPhone 11 Pro Max" un tikko prezentēto pusnakts zaļo krāsu. Gandrīz tikpat populāra ir astropelēkā krāsa," stāsta veikala "iDeal" mārketinga vadītāja Anna Klimoviča.

Pēc viņas teiktā, vērojama jauna tendence – lietotāji vairāk izvēlas lielākas ietilpības tālruņus. Priekšpasūtījumu statistika liecina, ka vairākums pircēju priekšroku deva viedtālruņiem ar 256 gigabaitu lielu krātuvi.

» Sociālo tīklu lietotāji pauž bažas, ka "Iphone 11 Pro" dizains var izraisīt tripofobijas lēkmi

Markus Riva atbilstoši vispārējai tendencei izvēlējās "iPhone 11 Pro Max" ar 256 GB lielu atmiņas ietilpību. Savu jauno ierīci viņš izraudzījās astropelēkajā krāsā.

10. septembrī Kalifornijā tika prezentēti "iPhone" 11. sērijas viedtālruņi.

Jaunajiem viedtālruņu ekrāniem tika pievienots nedaudz platāks iecirtums ekrāna augšdaļā, lai uzlabotu "Face ID" tehnoloģiju.

Foto: "Iphone" 11. sērijas modeļu pusnakts prezentācija

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu