Īrijā aiz restēm iesēdināts narkotiku tirgonis no Latvijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Edgars Minčonoks, kura mājvietā Īrijā 2018. gada 19. aprīlī atrasts metamfetamīns un kaņepju sveķi, atzīts par vainīgu narkotisko vielu izplatīšanā, vēsta "Baltic-Ireland", atsaucoties uz "Irish Examiner".

Minčonoks kārtības sargiem atzina, ka metamfetamīns bijis domāts izplatīšanai, bet kaņepes – tikai personīgai lietošanai.

» Deviņi baisi noziegumi, ko ārzemēs pastrādājuši latvieši

Minētajā dienā, veicot dzīvokļa pārmeklēšanu, Gardas detektīvs Šanons Raiens dažādās vietās atrada narkotiskās vielas – 7,5 gramus un 81,4 gramus metamfetamīnu, kura vērtība pielīdzināma vairāk nekā 5000 eiro, un kaņepju sveķus, kuru aptuvenā vērtība ir 243 eiro.

30 gadus vecajam Edgaram Minčonokam, kuram jau ir vairākas sodāmības, tajā skaitā par transportlīdzekļa vadīšanu diskvalifikācijas laikā, nažu glabāšanu un uzbrukumu, kas nodarījis kaitējumu, tiesnesis piesprieda astoņus mēnešus ilgu cietumsodu par narkotisko vielu tirdzniecību vai piegādi, vēl 60 dienas par mazāka daudzuma metamfetamīna glabāšanu un 300 eiro sodu par kaņepju glabāšanu.

Edgars Minčonoks Īrijā dzīvo jau desmit gadus, sākotnēji viņš strādājis zivju fabrikā, bet pēdējā laikā bijis uzņēmuma "Cork Plastics" darbinieks.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu