"Pasveiciniet Lieni." Kivičs paziņo, ka piedzīvojis sirdslēkmi (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Andris Kivičs

Rit devītā diena pēc skandalozā mūziķa Andra Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes konflikta, bet no sievietes joprojām nav dzirdēta ne vēsts. Agrā sestdienas, 28. septembra, rītā Kivičs dalījies ar attēlu no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta.

Divos ierakstos "Facebook", kas publicēti agrā sestdienas rītā, Kivičs vēsta, ka viņu piemeklējušas sirds problēmas, un publicē fotogrāfijas no "ātrās palīdzības" automašīnas. 

"Sirdslēkme," vēstīts pirmajā ierakstā. "Pasveiciniet Lieni, ja satiekat. Devītā diena bez viņas, nevaru izturēt nezinot, kur viņa ir."

Divas stundas vēlāk Kivičs publicējis vēl vienu ierakstu, kurā atkārtojis, ka viņam sākušās sirds problēmas.

"Sirdslēkme, aritmija sākās no rīta. Un deviņas dienas no Lienes ne vēsts," rakstīja mūziķis. "Es nesaprotu, kā var tā spīdzināt kādu, kuram agrāk tu katru rītu desmit mēnešus saki, ka mīli vairāk nekā vakar un nevari dzīvot bez viņa."

Atgādinām, ka pirmais pāra strīds esot noticis ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero". Tajā vakarā Skulmei uz pieres esot uzliktas septiņas šuves, parādoties aculieciniekiem, kas paziņoja, ka tieši Kivičs ir iesitis sievietei. 

Mīlnieki pēc ceturtdienas konflikta sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī - pie Latvijas Nacionālā teātra. Kivičs stāsta, ka abu strīdi abos gadījumos izcēlušies tādēļ, ka Lienei vienmēr esot vairākas versijas par vienu un to pašu stāstu.  

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu