"Metallica" spiesta atcelt turneju, jo grupas solists atgriezies rehabilitācijas centrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pasaulslavenās rokgrupas "Metallica" solists Džeimss Hetfīlds atsācis rehabilitāciju, lai ārstētos no atkarībām, tādēļ grupa spiesta atcelt plānoto koncertturneju Austrālijā un Jaunzēlandē, vēstīts "Metallica" mājaslapā.

Pārējie grupas dalībieki - Larss Ulriks, Kērks Hamets un Roberts Truhiljo - mājaslapā publicējuši paziņojumu, ka Hetfīlda personīgo problēmu dēļ diemžēl nāksies atcelt turneju, kuru bija plānots uzsākt 17. oktobrī un noslēgt 2. novembrī.

"Kā daudzi no jums zina, mūsu brālis Džeimss gadiem ilgi ir cīnījies ar atkarību," sacīts paziņojumā. "Tagad viņam diemžēl nācās atgriezties ārstniecības programmā, lai strādātu pie savas atlabšanas."

"Metallica" atvainojās faniem par izraisītajām neērtībām, kā arī pateicās par atbalstu. Grupa arī solīja atgriezt naudu par biļetēm faniem, kas tās ir iegādājušies, kā arī uzstāties šajā reģionā, kolīdz viņu režīms to atļaus.

Hetfīlda cīņa ar atkarībām ir dokumentēta filmā "Some Kind of Monster", pēc kuras iznākšanas mūziķis uzsāka ārstēšanos rehabilitācijā. 2017. gadā intervijā Džo Roganam Hetfīlds sacīja, ka ir skaidrā jau 15 gadus.

Cīnīties ar atkarībām mūziķi bija mudinājušas bailes pazaudēt ģimeni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu