Purvciemā aizturēts vīrietis par riepu pārduršanu trīs policijas automašīnām (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija/FLICKR

Purvciemā aizturēts vīrietis par riepu pārduršanu trīs policijas dienesta automašīnām, informēja Valsts policija.

Pagājušajā svētdienā policists, kurš tobrīd atradās pie Teikas iecirkņa, ievēroja, ka dienesta spēkratam "Opel Mokka" ir pārdurta riepa un no automašīnas puses skrien prom kāds vīrietis. Policists kopā ar saviem kolēģiem metās pakaļ bēgošajam vīrietim, viņu aizturēja un nogādāja iecirknī.

Vēlāk konstatēts, ka vēl divām policijas automašīnām pārdurtas riepas. Pašreizējā informācija liecina, ka arī to, iespējams, izdarījis aizturētais 1970.gadā dzimušais vīrietis. Precīzi notikušā apstākļi vēl tiek skaidroti.

Savu noziedzīgo rīcību aizturētais vīrietis paskaidroja ar to, ka "vēlējies pārbaudīt, kā policija strādā".

Policijā sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana līdz diviem gadiem, piespiedu darbs, vai naudas sods. Pēc apstākļu noskaidrošanas, visticamāk, tiks sākti kriminālprocesi par abu pārējo automašīnu riepu pārduršanu.

Aizdomās turētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā, pēdējo reizi - šā gada augustā. Toreiz vīrietim bija izcēlies konflikts ar kādu taksometra vadītāju, jo viņš nevēlējās maksāt par braucienu. Turklāt konflikta laikā vīrietis bija vicinājies ar gāzes ieroci, ko policija viņam pēc notikušā konfiscēja.

Patlaban aizturētais vīrietis atrodas izolatorā un drīzumā tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu šai personai.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu