"Clippers" sezonas sākumu aizvadīs bez superzvaigznes Džordža

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pols Džordžs
Pols Džordžs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" šīs starpsezona jaunieguvums Pols Džordžs oktobrī vēl nedebitēs komandas sastāvā, jo šovasar viņam tika veiktas plecu operācijas, vēstī ESPN.

Džordžs un aizvadītās sezonas vērtīgākais spēlētājs Kavai Lenards šajā starpsezonā pievienojās Losandželosas vienībai, tomēr svētdien sarunā ar vietējiem medijiem Džordžs atklāja, ka izlaidīs visas pirmssezonas spēles. Tāpat basketbolists neslēpa, ka pirmās desmit dienas šajā sezonā viņš pavadīs uz rezervistu soliņa.

"Nepiedalīšos pirmssezonas mačos. Līdz oktobra beigām būšu ārpus ierindas. Laukumā plānoju atgriezties novembrī," teica Džordžs.

"Clippers" šajā starpsezonā Lenardu ieguva tikai tāpēc, ka spēlētājs iepriekš pauda vēlmi spēlēt kopā ar Džordžu, kurš vēlāk tika iegūts maiņas darījumā no Oklahomsitijas "Thunder". Arī Džordžs kandidēja uz vērtīgākā spēlētāja balvu pagājušajā sezonā.

"Clippers" tiek uzskatīti par vieniem no galvenajiem pretendentiem uz NBA čempionu titulu. Lai gan Losandželosas komandai ir pietiekami daudz opciju arī bez Džordža, sezonas sākumā būtu svarīgi veiksmīgi izveidot sadarbību starp abām kluba lielākajām zvaigznēm [Džordžu un Lenardu]. Džordža trauma šo procesu padarīs sarežģītāku.

Aizvadītajā sezonā Džordžs vidēji spēlē izcēlās ar 28 punktiem, 8,2 divām bumbām zem groziem, kā arī 4,1 rezultatīvu piespēli. Tāpat viņš bija labākais līgā pārtvertajā bumbās - 2,2 vidēji spēlē.

NBA 2019./20.gada sezona sāksies 22.oktobrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu