Makgregoram draud sešu mēnešu cietumsods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Kopš savas pēdējās cīņas jaukto cīņas mākslu (MMA) superzvaigzne Konors Makgregors ir izcēlies ar dažādām skandalozām darbībām. Viens no skaļākajiem īra nedarbiem bija vecāka vīra iekaustīšana. Beidzot cīkstonim par šo incidentu būs jāatbild arī likuma priekšā, vēsta "Bleacher report".

Šī gada aprīlī Makgregors viesojās kādā no Dublinas bāriem, kur starp cīkstoni un kādu padzīvojušu vīru izcēlās vārdu apmaiņa, kuras rezultātā īrs bāra apmeklētājam iesita. Tika ziņots, ka Makgregors savaldību zaudēja pēc tam, kad seniors viņam teica: "Krievs tevi sasita."

Ilgāku laiku šis incidents tika apspriests medijos, bet konkrētas informācijas par iespējamiem soda apmēriem vēl nebija izskanējušas. Šobrīd Makgregora pārstāvji ir atklājuši, ka tiesas sēde norisināsies 11.oktobrī Dublinā. Īru cīkstonim draud līdz pat sešu mēnešu ilgs cietumsods, 1500 eiro naudas sods vai arī abi minētie soda mēri kopā.

Makgregors par notikušo publiski pauda nožēlu intervijā ar Arielu Helvani.

"Es rīkojos nepareizi. Tas vīrs bija pelnījis izbaudīt savu laiku tajā bārā. Es cenšos laboties un mēģināju labot situāciju arī tad, bet tas vairs neko nenozīmē. Rīkojos nepareizi un tagad man ir jāuzņemas atbildība un jāstājas pretim iespējamiem soda mēriem."

Ideju, ka Makgregoram būtu jāiet cietumā jau augustā atbalstīja īru cīkstoņa nīstākais pretinieks Habibs Nurmagomedovs: "Tādiem cilvēkiem jāsēž cietumā. Tam puisim nav nekādas cieņas pret apkārtējiem. Viņš daudz laba paveicis sportā, bet šobrīd ir sajucis prātā. Kā vispār var sist vecam vīram? Varas pārstāvjiem jātiek ar viņu galā."

Makgregors savu pēdējo cīņu aizvadīja aizvadītā gada oktobrī, kad ceturtajā raundā piekāpās tieši Nurmagomedovam. Īru cīkstonim tas bija ceturtais zaudējums 25 profesionālajās cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu