NMPD publicē aizkustinošu vēstījumu par viltus ziņu sekām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki un operatīvais transportlīdzeklis. Ilustratīvs attēls.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki un operatīvais transportlīdzeklis. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 7. oktobrī, vietnē "Facebook" Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) publicējis vēstījumu, kurā atsaucas uz kādas sievietes ziņu par negadījumu Babītes stacijas rajonā. Sievietes ierakstā tikušas izvirzītas nopietnas apsūdzības, piemēram, "ātrā palīdzība par negadījumu neziņoja policijai" un "viņi nefiksēja izsaukumu".

NMPD publicētajā vēstījumā darbinieki atsaucas uz kādas sievietes ziņu, kas publicēta vietnē "Facebook" pagājušajā nedēļas nogalē. NMPD ziņā minēts, ka dienests saņēmis ļoti daudz negatīvu komentāru un apsūdzības par nekvalitatīvu darbu. 

Dienesta darbinieki norāda, ka katrā situācijā ir noteikta rīcības procedūra, kas tikusi ievērota arī šoreiz. Ziņā minēts, ka "Kļūdas ir jāatzīst, ja tādas ir bijušas. Bet šis stāsts nav par dienesta vai mūsu mediķu kļūdām - tādas šajā notikumā nebija."

Publikācijā minēts, ka ikviens, kuram ir neskaidrības vai šaubas par dienesta darbu, ir aicināts ziņot un jautāt darbiniekiem. 
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu