Liene Ušakova pārsteidz ar košām pārvērtībām uz izlamā vecākus, kuri ierobežo savus bērnus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ushakovaonair

Dziedātāja, radio balss Liene Ušakova jeb tautā dēvēta par Seksīgo Lee kārtējo reizi pārsteigusi savus sekotājus ar vizuālām pārvērtībām. 

Kā liecina Lienes publiskotais sociālajos tīklos, viņa kļuvusi par rozā matu īpašnieci. 

Tāpat efektīgā sieviete veltījusi visai skarbus vārdus tiem vecākiem, kuri neļauj saviem bērniem izpausties un krāsot matus košās krāsās.

"Šodien īsi pirms devos prom no salona pie manis pienāca meitenīte ar mammu. Meitenīte (četri gadi varētu būt) baksta mammu un priecājas par rozā matiem. Viņai tādus vajagot, uz ko mamma atbild, ka šamējo tak ar tādiem matiem dārziņā nelaidīšot iekšā. Kur ar tādiem vispār var iet... Bet tā jau esot smuki. LOL!

Mīļie, kastē augušie ļaudis! Neapslāpējiet saviem bērniem vēlmi pēc krāsām!

Neapspiediet iespēju būt košiem un paspēlēties, paeksperimentēt ar tādu lietu kā mati (tas būtu pats mazumiņš)! Citādi var gadīties, ka izaugs apspiests, pelēks bērns, kurš visu mūžu staigās ar vienu frizūru un pelēkās biksēs (no sērijas)! Ja jums ģimenē aug mazs mākslinieks, ļaujiet viņam tādam būt! Ja pats sirdī esat, tad p****, cik jums gadu. Nebaidieties būt paši!" - pie kadra raksta Liene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Ushakova (@ushakovaonair) on

Cilvēki par Lienes pārvērtībām izteikušies atzinīgi, tomēr daži aizstāvējuši meitenītes mammu, sakot, ja eksperimentēs ar matiem, tad pēc 20 gadiem "varot palikt bez matiem pavisam". 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu